2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هیچ دارویی نداره چه درمانی رو شروع کنم؟میترسم نداشته باشم برم اونجا بدتر بگیرم

کی گفته نداره من اینهمه دارو خوردم هنوزم میخورم با اینکه خوب شدم اگه داشته باشی دیر بری درمانت سخته از ما گفتن بود 

خودشناسی DNA plus
کلی قرص آمپول سرم سرچ کن میاره واقعا اخبار میبینی دارو سرم نیست اینا همه واسه بیمار کروناییه 

اخه میگن اونایی تو خونه درمان کردن حالشون بهتره و داروهایی تو بیمارستان میدم ممکنه به هر کسی نسازه و خطرناک باشه

اخه میگن اونایی تو خونه درمان کردن حالشون بهتره و داروهایی تو بیمارستان میدم ممکنه به هر کسی نسازه و ...

کی گفته اگه ریه درگیر بشه این آمپول هارو نزنی یعنی تموم مگر خفیف باشه 

خودشناسی DNA plus
انشالله که نیست ولی اگه دکتر خواستی برو متخصص عفونی برو من رفتم عمومی هیچی حالیش نبود 

اینجا شهر ما متخصص ندارن مگر اینکه اینترنتی نوبت بگیرم.تو علائمت چی بود 

اینجا شهر ما متخصص ندارن مگر اینکه اینترنتی نوبت بگیرم.تو علائمت چی بود 

پس پیش دکتر خوب برو من اولش بی حال بودم بعد سرگیجه سرفه تب لرز عرق کردن زیاد اسهال و استفراغ خلط خونی هی اضافه شد 

خودشناسی DNA plus
پس پیش دکتر خوب برو من اولش بی حال بودم بعد سرگیجه سرفه تب لرز عرق کردن زیاد اسهال و استفراغ خلط خون ...

همون اول که بی‌حال بودی تست دادی یا وقتی علائمت زیاد شد؟