2777
2789
عنوان

شماها همیشه خونتون مرتبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 67 پست
آره بابا همیشه مرتب و منظمه.کلا وسواس دارم و حالم از این وسواسم بهم میخوره. روزی دو بار جارو میزنم ...

واو چه تمیز

یه هفته جارو نزنی درست میشه وسواست😂😂

ملکه اسفندی کنار پادشاه مهر💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر روز سعیم میکنه در حدی نگاه میکنم دورم مرتب باشه جمع کنم اما جارو گرد گیری یه روز به درمیون شوهرم الان نیست حال ندارم دو سه روزی یبار. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
چه خوب😛

دورم نگاه میکنم شلوغ باشه عصبی میشم.اما خوب تنبلیمم میشه واسه همه کارا . رفتو آمد نداریم هرچی دخترم کثیف میکنه . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
😂😂😂😂😂 من که میدونم لونه هاشون کجاست براشون دونه برنج و اینا میبرم😂😂

ولی ما اصلا مورچه نداریم تو بگو یدونه اصلا

دورم نگاه میکنم شلوغ باشه عصبی میشم.اما خوب تنبلیمم میشه واسه همه کارا . رفتو آمد نداریم هرچی دخترم ...

کم کم انجام میدی اشکالی نداره😁

ملکه اسفندی کنار پادشاه مهر💖