2777
2789
عنوان

ای خدا 🥺😢 کرونا

191 بازدید | 18 پست

واقعا دلم به درد اومده برای مردمم برای ایران برای ادماش 

تاپیکارو میخونم همه دلشون گرفته هیچ کسی حالش خوب نیست ..همه گرفتارن هرکسی به ی نحوی 

دیگه شور و ذوقی نیست تو دنیا 

دلم میسوزه برام آدما برای مردم ایران برای تموم شهرا

بخدا جیگرم میسوزه تو اینیستا فیلم میبینم همه دارن پر پر میشن خدا لعنت کنه باعث بانیشو 

خدایا خودت رحم کن به دل این مردم مظلوم 

قسمت میدم به این شب محرم کرونا تموم بشه 

شادی برگرده به خونه ها گرچه خیلیا غزیزاشونو از دست دادن...

خدایا خودت به دادمون برس

فقط خدا ⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ گفتی

من الان توهمین وضعیت وحشتناکم

مادرم افتاده رو تخت بیمارستان با اوضاع بد 

وگرنه قبلش صحیح و سالم داشت زندگیشو میکرد

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

ای خواهر قربون قلب مهربونت 

همکارای ما بیخیال کرونا همه امشب راهی شمال شدن 

دورهمی و مهمونی ها هم سر جاشه 

کاش واقعا مردم به احترام خانواده های درگیر کرونا و کادر درمان یه هفته حداقل مراعات میکردن 

چند وقته ی سوال ذهنمو درگیر کرده خدا اگه بخواد متونه کرونا رو از بین ببره  چرا نمیبره؟؟؟

اتفاقا منم این سوال ذهنمو درگیر کرده بود 

اما با خودم میگم شاید تو دنیا خیلی فساد شده شاید خدا دلش به درد اومده واقعا میدونید خیلی فساد زیاده 

اما میگم تر و خشک باهم میسوزن 

نمی‌دونم خدایا حکمتتو شکررر

فقط خدا ⁦❤️⁩
ای خواهر قربون قلب مهربونت  همکارای ما بیخیال کرونا همه امشب راهی شمال شدن  دورهمی و مهم ...

بیچاره مردم بچاره کادر درمان

من الان کرونا دارم از صبح تا شب دوتا ماسک میزارم چون بچه کوچیک دارم موقع خواب ک ماسکمو در میارم دماغم انگار له شدس بیچاره کادر درمان چجوری تحمل میکنن

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤
اتفاقا منم این سوال ذهنمو درگیر کرده بود  اما با خودم میگم شاید تو دنیا خیلی فساد شده شاید خدا ...

مادرمم میگفت فساد زیاد شد بخاطر اینه

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤
ای خواهر قربون قلب مهربونت  همکارای ما بیخیال کرونا همه امشب راهی شمال شدن  دورهمی و مهم ...

فدای تو عزیزم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩😘😘💞💞

آخه  بازم تصویب شذ ک ببندن راه هارو تا ۵شهریور 

فکر کنم از ۱۲ظهز فردا بسته میشه

نمی‌دونم بخدا مردم چرا این کارا و میکنن 

من خودم شاید آنقدر ناراحت نبودم اما الان چند روزه واقعا دلم به درد اومده چون وضع بدتر شده کلا نقشه ایران شده سیاه سیااااااه 

تو سرد خونه ها جا نیست😔😔😔خدایا خودت رحم کن 

فقط خدا ⁦❤️⁩
بیچاره مردم بچاره کادر درمان من الان کرونا دارم از صبح تا شب دوتا ماسک میزارم چون بچه کوچیک دارم مو ...

من اول برادرزادم گرفت چون علایم خاصی نداشت متوجه نشدن کرونا داره داداشم و زنداداشم و پسر کوچیکشون هم ازش گرفتن متاسفانه 

حال بچه ها خوبه فقط یه زره تب خفیف کردن

زنداداشمم اذیت شد 

ولی داداشم خیلی سختی کشید بستری شد بیمارستان خدا دوباره بهمون بخشیدش 

مادرمم میگفت فساد زیاد شد بخاطر اینه

اره بخدا دنیا و فساد گررررفته 

اصلا یه روزی مادربزرگم می‌گفت دنیایی بشه تو قبرستوناش جا نداشته باشن مرده بزارن ترکی می‌گفت بنده خدا

دقیقا همینم داره میشه 

خدا رحم کنه بهمون

فقط خدا ⁦❤️⁩
فدای تو عزیزم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩😘😘💞💞 آخه  بازم تصویب شذ ک ببندن راه هارو تا ۵شهریور  فکر کنم ا ...

شنیدم از فردا سپاه هم میاد برا منع رفت و امد تو جاده ها 

خدا کنه این دفعه قرنطینه رو جدی بگیرن 

تا زور بالا سر یه عده نباشه فایده نداره