2777
2789
عنوان

گاز گرفتن و چنگ زدن بچه 20 ماهه

678 بازدید | 11 پست

ماماناااا تورو خدا کمک. کی بچش اینجور بوده؟ پسرم 20 ماهشه انقد ک چنگ میزنه گوشت من و باباشو کنده. گاز میگیره.. بعضی وقتا هم میزنه چکارش کنم.بعضی وقتا فک میکنم درست نمیشه

**پسرم تمو‌م دنیامه**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم گاز میگرفت .... هی بهش میگفتیم کار زشتیه ناز کن اخه دردم میاد لطفا دیگه اینکارو نکن و .... ب ...

گاز یا چنگ ک میندازه بعدش خودش انقد پشیمونه همش نازم میکنه گریه میکنه. اما 5 دیقه بعد مجدد تکرار میکنه. انگار واقعا دستش هرز شده

**پسرم تمو‌م دنیامه**
والا منه بدبخت همش با لطافت باهاش زفتار میکنم  از 1سالگی همینجوره

هم شما هم پدرش.نمیدونم تو خونه بحثو جدال یا تنش هست یا نه.اگر باشع از اونه.ما نداشتیم هیچ مشکلی.پسرمم تا الان که ۵سالشه نه تاحالا زده نه گاز گرفته

تورو سننه قربونت برم!!!!

ای جونم 

احتمالا دندوناش اذیتش میکنه طبیعیه نگران نباشید از سرش میوفته دختر منم تا چهارسالگی گاز میگرفت انقدر بی توجهی کردم. تا از سرش افتاد اینکه هی بگی گاز بگیری گاز میگیرم یا نکن گوش نمیدن فقط گاز گرفت بینی ش رو آروم بگیر چنگ انداخت هم دستش و یه کوچولو فشار بدید که یعنی کارت زشت همین

از سال ۹۲ اینجام منتهی خاموش 🥰
ای جونم  احتمالا دندوناش اذیتش میکنه طبیعیه نگران نباشید از سرش میوفته دختر منم تا چهارسالگی گ ...

ممنون از دلگرمی ای ک دادی. امیدوارم خوب شه خیلیییی غصه مبخورم

**پسرم تمو‌م دنیامه**
گاز یا چنگ ک میندازه بعدش خودش انقد پشیمونه همش نازم میکنه گریه میکنه. اما 5 دیقه بعد مجدد تکرار میک ...

نگران نباش مقطعیه پلی شما تذکر بازم رو باهمون زبان بچگانه بهش بده 

این نیز بگذرد