2777
2789
عنوان

کیا میخوان برا کنور ۱۴۰۱ بخونن؟؟ چند سالتونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 50 پست
رشتم تجربی بود  عاااشق رشتم بودم  ولی سال کنکورم یکم شیطنت کردم و خیلی درس نخوندم  ...

اینکه میگن دانشگاه مهم نیست فقط خودت مهمی رو قبول ندارم منم ۷۵ هستم بهترین رتبه رو سال کنکور بین همکلاسی ها آوردم منتها نداشتن راهنما و مشاور باعث شد انتخاب رشته ای داشته باشم که مسیر زندگیم رو عوض کنه و تو سیستم سمی پیام نور درس خوندم منی که تا دکترای رشتم رو فکر کرده بودم الان هیچ انگیزه ای برای خوندن ارشد هم ندارم و دوساله کنکور میدم که دانشگاه تاپ قبول بشم چون صد سال حاضر نیستم هم پولمو دور بریزم هم انگیزمو داغون کنم دیگه .. عزیزم تو که به رشته های پزشکی و شاخه هاش علاقه داشتی همون مسیرو میرفتی ..الانم اشکال نداره ..فقط از باب مطالب کنکور سخته وگرنه بابت سن حتی فکرش هم نکن 

راستشو بگمممم  تاپیکای قبلمو نگا کنی من از ابان ماه دوباره به فکر کنکور دادن افتاده بودم. خودم ...

ببینید انگیزه و عمل باهم رابطه دو سویه دارن ینی شما تا زمانی که یه کاریو شروع نکنید و ادامه ندید انگیزه ای ندارید یعنی دقیقا برعکس چیزی که عموم فکر میکنن و میگن ما چون انگیزه نداریم شروع نمیکنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل من افسوس دقیقا انگار این حرفا من نوشتم

عزیزم 💔

من یه خانم دیگه هم تو سایت پیدا کردم 

همسال خودمون بود متولد ۷۵ 

ایشون متاهل بودن 

پارسال کنکور دادن 

الان دانشجوی پرستاری هستن 

اینکه میگن دانشگاه مهم نیست فقط خودت مهمی رو قبول ندارم منم ۷۵ هستم بهترین رتبه رو سال کنکور بین همک ...

ببخشید ی سوال

دوسال کنکور میدین رتبه تون تغییر کرده؟؟؟

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
اینکه میگن دانشگاه مهم نیست فقط خودت مهمی رو قبول ندارم منم ۷۵ هستم بهترین رتبه رو سال کنکور بین همک ...

عزیزدلللم 

اره واقعا دانشگاه خییییلی مهمههههه

بعضیا براشون مهم نیست 

اما یه سریام ادمای کمالگرایی هستن دوس دارن همه چیز تا حد ممکن بهترین باشه 

عزیزدلللم  اره واقعا دانشگاه خییییلی مهمههههه بعضیا براشون مهم نیست  اما یه سریام ادمای ...

فقط یه بار زندگی میکنیم ..سختی می کشیم چه بهتر این سختی در راهی باشه که بهش علاقه داریم . این مدل تصمیم های بزرگ شجاعت میخواد .. آرزوی موفقیت ☺❤

ببخشید ی سوال دوسال کنکور میدین رتبه تون تغییر کرده؟؟؟

والا امسال رو که باید شنیده باشید سازمان سنجش گل کاشت به معنای واقعی .. سال اول نخونده و آزمایشی رفتم سر جلسه بهتر از امسال شد درصدا .. هنوز رتبه ها مشخص نشده ولی رو کلید که تصحیح کردم خیلی بد بود مشاور گفت کنکوربرای همه سخت بوده ترازها و درصدا میاد پایین همه امیدم همینه .. حقیقتش اگر تایم بذاری درست بخونی راحت سال اول قبول میشی من چون انگیزه نداشتم اینطوری شد حالا به خودم اومدم میگم خدایا دارم چیکار میکنم 

والا امسال رو که باید شنیده باشید سازمان سنجش گل کاشت به معنای واقعی .. سال اول نخونده و آزمایشی رفت ...

موفق باشی عزیزممم منم پشت کنکوری بودم امسال کنکور دادم برام دعا کن❤🌹😍

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
 ان شاء الله که هم رتبه خوب میاری هم دانشگاه تاپی قبول میشی 🌹☺❤

قربونت عزیزم انشالله شماهم ب هدفت میرسی ❤❤