2777
2789
عنوان

خواهرم😢

223 بازدید | 9 پست

سلام من ی خواهر دارم که ی عالمه سختی کشیده قضیه شم عشق و عاشقیه😂عاشق یه پسری شده که باهاش۸سال اختلاف سنی داره پسره هم خیلی خواهرمو دوس داره چن بار باهاش پسره رو دیدم خیلی پاک و محترمه درست مث خواهرم اوایلش بهش می گفتم این پسر به تو نمیاد لیاقتتو ندارن و پول نداره و در سطح ما نیست و بزرگتره و مامان اینا قبول نمی کنن ولی الان از اون روزا پنج سال می گذرد و خواهرم و اون پسر هنوز با همن خیلی هم بی صدا به کسی نه کاری دارن نه تو فضای مجازی سروصدا کردن آدم بهشون حسادت می کنه ولی مشکل اینه که با مامانم حرف زدیم منم می خواستم کمکش کنم باهاش حرف زدم ولی مامانم اصلا خوشش نیومد و کاملا مخالفت کرد گفت که باید جداشن خواهرمم همش گریه می کرد الانم از هم جدا نشدن ولی تا یه چیزی ازش می پرسم ناراحت میشه میگه ما هیچوقت می شما بهم نمی رسیم مامان بابا اجازه نمی دن

دوس دارم مامانمو راضی کنم و اونم بفهمه که همو دوس دارن ولی مامانم اجازه نمی ده اصلا راجبش حرف بزنیم خواهرم ۲۲سالشه پسره هم۳۰ چن روز قبل بهش گفته من می خوام بیام خواستگاری چه مامان بابات راضی باشم چه نه می خوام باهم ازدواج کنیم و همه باید راضی شن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض احترام  نظرمو میگم.

نارحت نشو.

خواهرت میتونه به مشاور مراجعه کنه

و اینکه سن عدده

عشق هدیه خداست اگر منتقی با مادرت صحبت کنی مگه میتونه خدارو انکار کنه؟؟؟؟؟

خدا این عشق رو داده

در ضمن خواهرت مگه زبون نداره؟ گریه مگه کاری میکنه؟ انقدرم انرژی جدایی نفرسته! مگه واقعا نمیدونین انرژی منفی که میفرستین به خودتون جذب میشه؟؟؟؟

وایسه جلو بگه این زندگی منه

سن یه عدده و من حس میکنم با این ادم خوشبخت میشم.

دوسش دارم و این عشق رو خدا به من داده پس وقتی خدا راضیه شما چرا راضی نیستین؟

عشق رو مگه باور ندارین؟ عشق رو انکار میکنید؟ پس خداروهم انکار میکنید.

خدایی که میپرستین، همون خدا این عشقو داده پس لطفا بهش فکر کنید و من با این ادم خوشبخت میشم مگه شما خوشبختی منو نمیخواید؟

راستش خودمم موضوعم همین بود هردو خوانواده ناراضی بودن

دوس دارم مامانمو راضی کنم و اونم بفهمه که همو دوس دارن ولی مامانم اجازه نمی ده اصلا راجبش حرف بزنیم ...

این واقعا عاشقه هرجور شده خانواده رو راضی کنین.

مطمئن باشین اگر عشق نباشه هیچ خوشبختی تو دنیا وجود نداره.

در ضمن ۸ سال که چیزی نیس من دختر عموم ۱۱ سال اختلاف سنی داشتن خودش ۲۰ شده بود تازه شوهرش اخرای ۳۰ بود.

ولی عاشق تر از اینا تو فامیل نبود

با عرض احترام  نظرمو میگم. نارحت نشو. خواهرت میتونه به مشاور مراجعه کنه و اینکه سن عدده عشق ...

مامان بابام خیلی انتظاراتشون بالاس واقعا می خوان خواهرم خودش اول بره سرکار شوهرشم یه آدم تحصیل کرده باشه😔واقعا براشون ناراحتم خواهرمم چن بار بهم گفت اگه اجازه ندن فرار می کنیم ولی من دوس ندارم اصلا این کار رو بکنن خانواده واقعا چیز مهمیه

مامان بابام خیلی انتظاراتشون بالاس واقعا می خوان خواهرم خودش اول بره سرکار شوهرشم یه آدم تحصیل کرده ...

تحصیل؟؟؟؟ واقعا تو این جامعه که لیسانسه بیکاره تحصیل چه معنی میده؟ شغلشون چیه؟

وضع مالی هم ایشالله اگه انرژی های درست بفرسته خوب میشه

مهم اینه که شخصیتش خوبه

و اینکه عاشقه و اخلاق داره وگرنه مال دنیا ارزش نداره

تحصیل؟؟؟؟ واقعا تو این جامعه که لیسانسه بیکاره تحصیل چه معنی میده؟ شغلشون چیه؟ وضع مالی هم ایشالله ...

دقیقا کاش بهم برسن دلم می سوزه واقعا تو این دنیا که یه عالمه خیانت وفضای مجازی و این چیزا هست دوتا آدم همو انقد دوس داشته باشم و نتونن ازدواج کنن