2777
2789

اهداف من کوتاه مدت و بلند مدته 

مثلا کوتاه مدتش اینه که تا پایان سال  حتما غذاهای مجلسی و ... رو یاد بگیرم  که تا دو تاشو خوب یادگرفتم 

هدف پنج ساله ام اینه  که مدرک ارشدمو بگیرم و کار مناسب با رشتم پیدا کنم 

ازدواج و ورزش و زبان  و سفر های داخلی هم جزء اهدافمن

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
اینکه یروزی بتونم بهزیستی شخصی بزنم و بچه های با استعداد که شرایط حمایت خانواده ندارن رو براشون مادر ...

ایجانم..این نزدیکترین ایده بود به هدف خودم تاحالا از کسی شنیدم.. جسارت اینکارو داری؟ من حس میکنم پیش نیازش یه دایره معاشرتی از آدمهاییه که بتونن توی این مسیر کمکمون کنن... وساختن اون دایره ارتباطی برام سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایجانم..این نزدیکترین ایده بود به هدف خودم تاحالا از کسی شنیدم.. جسارت اینکارو داری؟ من حس میکنم پیش ...

جسارتشو آره دارم. دایره آشناهاشم پیدا میکنم انشاءالله. تا الان افراد مختلفی رو دیدم ک ب این سمت رفتن و ب نوبه ی خودشون موفق شدن. امیدوارم در اینده ی نزدیک منم بتونم واسطه ی خیر بشم

خانم آقای دکتر