2777
2789

امروز پسر همسایمون داشت با پدرش دعوا میکرد بهش بلند بلند فحش میداد صداش تا توی خونمون میومد خیلی دلم سوخت 😢اخه باباش خیلی مرد زحمت کشیه خیلیم با ابروئه هی میگفت ارومتر زشته😢😢😢

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جووناهم فشار اقتصادی و. بیکاری روسرشون اواره،،اعصاب ندارن واقعاا

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

به نظرم باید به بچه ها سپاس گزاریه روزانه چه سر سفره چه بابت غذا و خرید و سلامتی و قبل خواب و بعد نمازهای یومیه رو یادآوری کرد 

باید به بچه ها یاد داد روزی سه نوبت دست پدر و مادر رو ببوسن که بزرگ شدنی خجالت نکشن

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
بچه ها دقیقا برای چه چیزی باید سپاسگزار باشن برای متولد شدن!!!!!

برای زجر کشیدن دوران حاملگی و زایمان. برای شب بیداری ها برای پدرشون درامده تا خرجشو بده تا بجش به یه جایی برسه. بخدا انقدر دارم سر بچها زجر میکشم تا بزرگشون کنم که  اگه واقعا تو بزرگسالیشون قدر ندونن خیلی ظلمه

به نظرم باید به بچه ها سپاس گزاریه روزانه چه سر سفره چه بابت غذا و خرید و سلامتی و قبل خواب و بعد نم ...

اره موافقم مامانم سر سفره هروقت ازش تشکر میکردیم میگفت از باباتون تشکر کنین که زحمت کشید واینا رو برامون خرید.

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........