2777
2789

من خانه دارم حتی زحمت خریدم با منه ولی هر چی که میشه شوهرم میگه تو هنر نداری پول در بیاری  اتیش میگیرم از حرفاش هیچ وقت زحمتام دیده نمیشه این همه کار میکنم اینم جواب زحماتمه 

با ی بچه ی دو ساله و کرونا اخه چجور برم سرکار خیلی  دوست دارم برم و مستقل شم  ولی کسی  نیست  بچم  رو نگه داره اونایی ک شاغلن  با ی بچه چجور مدیریت میکنن میشه راهنمایی کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا بهش بگو من شوهر کردم ک شوهرم همه جوره حمایتم کنه 

دوما بهش بگو من کار هم بکنم یه هزاری ام بهت نمیدم چی فکر کردی 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

وا تو هیچ وظیفه ای نداری ک پول دربیاری..همین ک کارای خونه انجام میدیو بچه داری میکنی از سرشم زیادیه..چقد مردا پررو شدن..هروق گف بگو تو بمون خونه کارای خونه انجام بده بچه روهم نگه دار منم میرم سرکار

باید یه شغلی انتخاب کنی که بچتم ببری با خودت... یا تو خونه کار کن 

ترشی... شیرینی اینا درس کن پیج بزن اینستا بفروش یا کار با نمد... پولتم سرمایه کن برا خودت ندی به شوهرت 

کاش شوهر منم میذاشت کار کنم ولی نمیزاره دوس دارم پول دربیارم خودم

بیا جفت شوهرامونو ساعت ۹ بزاریم دم در

بد نیست خوب پول میده این حرفشم  جدی نیست ولی خیلی دلم میشکنه اگه خونه نباشم حوصلش  نمیکشه بمونه خونه میدونم برم‌سر کار ی هفته پشیمون میشه ولی خودمم دوست دارم مستقل شم

كارهاي خونه رو نگه دار وقتي ميخاد از سركار بياد انجام بده بچه رو هم بده نگه داره تو كارهاي خونه رو ا ...

ی جورایی وسواس دارم اصلا انگار نمیتونم نفس بکشم وقتی خونه کثیفه