2777
2789

سلام

لطفا هرکس هرچی میدونه بگه

من از تاریکی و صداهای بلند ناگهانی به شددددت وحشت دارم جوری ک چشمامو فقط میگیرم و یه گوشه میشینم وقتی این اتفاقا میوفته..

دکتر رفتم یه سری قرص بهم دادن  اولش فکر کردم بیماری خاصی دارم ولی اینجور نبود 

که وقتی  یکم تحقیق کردم متوجه شدم ترسای شدیدی ک از یه موضوع داریم برای اینه که شاید در زندگی قبلیمون اتفاق افتادن برامون

همش هم احساس دلتنگی یا غریبی میکنم..

توی تاپیک قبلیام هم هست

من یه بار خروج روحم از جسمم رو تجربه کردم(چشم سوم میگن بهش و به مراتب باعث خروج روح از جسم میشه )

همین دوروز پیش تجربه دوم رو هم داشتم

اینبار به جز جسم خودم یه شخصی رو مشت سرم دیدم ک انگار اونم من بودم و برام آشنا بود ولی چهرشو نمیتونستم ببینم ولی احساس میکردم اون منم

لطفا اگه چیزی میدونین بگین ذهنم درگیره

به هیچکس نیازی ندارم.....
دونستن با خودش ترس میاره، زیاد تو این موضوع ها نرو و نگرد همین، ذهنت رو درگیر میکنه و تا مرز دیوانگی ...

اخه این اتفاقا داره برام زیاد میوفته بعضی وقتا هم یه چیزایی برام تکراریه 

یه مکان هایی ک تاحالا نگرفتم انگار قبلا اومدم

نمیدونم چجور بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم بعضی موقعها صحنه هایی که میبینم انگار قبلا برام اتفاق افتاده انگار اون اتفاق برام تکرار میشه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

برای منم بعضی موقعها صحنه هایی که میبینم انگار قبلا برام اتفاق افتاده انگار اون اتفاق برام تکرار میش ...

دیگه چی؟

من بعضی وقتا انگار دلم برای یکی تنگ میشه

ولی نمیدونم کیه

دیگه چی؟ من بعضی وقتا انگار دلم برای یکی تنگ میشه ولی نمیدونم کیه

من دلتنگی ندارم ولی اینکه صحنه ها برام تکراری میشه زیاد اتفاق میافته من بچگی از پشت بام افتاده بودم میگم شاید اون موقع که بیهوش بودم کل زندگیم رو برام نشون دادن از اونه بازم نمیدونم چون تنها چیزی که یادم میاد همون لحظه افتادن هست 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

من دلتنگی ندارم ولی اینکه صحنه ها برام تکراری میشه زیاد اتفاق میافته من بچگی از پشت بام افتاده بودم ...

اره شاید این اتفاق افتاده باشه

من یه چیزایی هم یادم میاد مثلا افرادی رو تو خواب میبینم ک انگار میشناسمشون و دوسشون دارم

اره شاید این اتفاق افتاده باشه من یه چیزایی هم یادم میاد مثلا افرادی رو تو خواب میبینم ک انگار میشن ...

برای منم جالبه  امسال هم ماه رمضان برنامه زندگی پس از زندگی رو نگاه کردم میگم شاید به خاطر اون موضع باشه