2777
2789
عنوان

واکسن کرونا در ماه هشت بارداری زدن یا نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشجو هستم ولی نیرو که کم داشتن یه مدت داوطلبانه به عنوان واکسیناتور کار می‌کرديم 

این چیزی بود که استادمون گفته و توی جزوه‌هایی که راجع به واکسن‌ها بهمون دادن نوشته:

سینوفارم توی بارداری و شیردهی ممنوعه

آسترازنکا هم فقطططط در بارداری‌های ریسک

بازم با پزشکشون مشورت کنن

بادکترش مشورت کنه 

قرار مشورت کنه ولی مطمئنا میگه بزنه 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
من دانشجو هستم ولی نیرو که کم داشتن یه مدت داوطلبانه به عنوان واکسیناتور کار می‌کرديم  این چیز ...

ممنونم واقعا نمیدونم چرا تکلیفشون با خودشون مشخص نیست اخه یه بار میگن بزنن یه بار میگن نه 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
نزنه شاید واکسن کزازو گفتن بیاد بزنه

نه عزیزم واکسن کزاز رو ماه پیش رفت زد 

الان برای کرونا گفتن بیاد بزنه

والا یه دکتر زنان که دوستم می‌رفت پیشش میگفت بزنن ولی از نوعی بزنن که تو بارداری مجازه منم شیر میدم ...

شیردهی همه ی واکسن رو میتونید بزنید

بارداری سینوفارم مجوز گرفته

اتفاقا وقتی تو بارداری میزنی بچه‌دنیا بیاد انتی بادی داره

۱۲هفته به بالا سینوفارم بزنید

خواهرم ماه هشتم بارداری یعنی هفته تقریبا ۳۲ 

یعنی خطری نداره

شما خودت دیدی بارداری واکسن بزنه مشکلی نداشته باشه

شیردهی همه ی واکسن رو میتونید بزنید بارداری سینوفارم مجوز گرفته اتفاقا وقتی تو بارداری میزنی بچه‌د ...

جدی برکت هم میشه زد؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲