2777
2789
عنوان

بنظرتون از خونه برم؟

339 بازدید | 52 پست

یه مادر دارم از نامادری بدتر

اون هفته دعوامون شد انقد به مرز جنون رسوندتم هی میزدم تو صورت خودم میگفتم دیگه دست از سرم بردار زیرچشمام کبود شد نیومد بگه حداقل خودتو نزن

ازش متنفرم همش به من میگه از این خونه برو اخه من کجا برم یه دختر مجرد

همش سرکوفت 

یه مشت خواستگار درپیت پیدا میکنه میگه چرا قبول نمیکنی یکیشون معتاد یکیشون لات ...

عاشق پسراشه بخاطر اونا منو نفرین میکنه اصلا دوسم نداره منم دیگه ازش بدم اومده 

هیچ مادری برام نکرده از بچگی فقط تحقیر هیییچ وقت محبت نکرده بهم.ازصبح تا عصر سرکارم شب میام ظرفاشونو میشورم غدا براشون درست میکنم یه بار نمیگه دستت دردنکنه فقط طلبکاره همش میگه توچیکار کردی؟

امشب دوباره برای بار چندم گفت ازاین خونه برو

کجا میتونم برم؟ خوابگاها باز هستن؟بخوام اجاره کنم

اگه نرم میگه این غرور نداره هرچی تحقیرش میکنم باز نمیره

🕊️ free

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شاغلی جدا شو. یه اتاق بگیر. تو روزنامه همخونه ها رو بخون. بالاخره یه جا پیدا میکنی به ارامش برسی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزیزم متاسفم ولی اون راهی که انتخاب کردی شاید حتی آخرین راه هم نباشه. 

چون شما شاغلی و این خودش یه امتیاز مثبته.

میتونی به یکی که ازش حرف شنوی داره بگی باهاش صحبت کنن. 

یا مثلا همون داداشاتو با خودت همراه کنی تا هواتو داشته باشن. 

و همزمان خودتم به فکر ازدواج باشی تا مثل بقیه دخترا با عزت و احترام از خونه پدری بری.

خلاصه میدونم الان عصبی هستی اما با توجه به شرایطتت هوشمندانه فکر کن.

اره چون مادرای دلسوز داشتین امثال من کم نیستن  کی گفته پدرمادر عوضی احترامشون واجبه

نه عزیزم من خودمم زمان مجردی خیلی ناسازگاری بامامان بابام خصوصابامامانم داشتم ولی هیچوقت نمیگفتن ازخونه برو