2777
2789

ما داریم کلا دوتا آدم متفاوت با دوتا دنیای متفاوتیم هیچی وقتی نمیسازیم و تفاهم نداریم سکوت میکنیم میسپریم زمان حل کنه

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیییییییلی چیزا رو تا زیر یک سقف نرین نمیشه فهمید 

اتفاقا اکثر مسایل در رابطه قبل ازدواج کاملا مشخصه 

فقط خانم‌ها فکر میکنند با عروسی معجزه میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ما داریم کلا دوتا آدم متفاوت با دوتا دنیای متفاوتیم هیچی وقتی نمیسازیم و تفاهم نداریم سکوت میکنیم می ...

خیلی حرفتون شعارگونه هست اخه مگه میشه من همسرم یوقت یکارایی میکنه که عصبی میشم دلم میخواد بزنم زیر گوشش و هزارتا فحش نثارش کنم

دعام کنید🙏
خیلی حرفتون شعارگونه هست اخه مگه میشه من همسرم یوقت یکارایی میکنه که عصبی میشم دلم میخواد بزنم زیر گ ...

خب کم کم یاد میگیر سکوت کنی اتفاقا شعار نیست سبک زندگیه اولا میجنگیدیم زمین و زمانو بهم میدوختیم و هیچی عوض نشد روزبروز داشتیم دور میشدیم از وقتی یاد گرفتم سکوت کنم اونم سکوت کرد و بهتر شد واقعا

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
اتفاقا اکثر مسایل در رابطه قبل ازدواج کاملا مشخصه  فقط خانم‌ها فکر میکنند با عروسی معجزه میشه

اولن مشخص نیست باشه هم دیگه اونموقع با دلت تصمیم میگیری و نمیتونی با عقلت تصمیم بگیری

دعام کنید🙏

بعضی مردا بعداز ۳۰ سال زندگی

عوض میشن

نماز نمیخونن

یک خط حرفش..تمام فحش هست به ....

بدلباس

احترام به هیچ کس نمیزا رن

باهمه دعوا دارن

زنش رو تحقیر میکنه   وبودنش رو فقط براغذا میخوان..........

سال سال بگذره...فقط به فکر خودشونن ودیگر هیچ

نه زن ونه بچه ها  اصلا اهمیت ندارن براش....

دیدم  و خیلی  بد دیدم  متاسفانه

اولن مشخص نیست باشه هم دیگه اونموقع با دلت تصمیم میگیری و نمیتونی با عقلت تصمیم بگیری

خیلی جوان هستید نه؟

ازدواجی که توش با دل تصمیم بگیرید سختی و ناخوشی زیاد داره 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خب کم کم یاد میگیر سکوت کنی اتفاقا شعار نیست سبک زندگیه اولا میجنگیدیم زمین و زمانو بهم میدوختیم و ه ...

اخه چطوری عزیزم من واقعا سختمه سکوت اونم در برابر کاری که خلاف میلمه

دعام کنید🙏
اخه چطوری عزیزم من واقعا سختمه سکوت اونم در برابر کاری که خلاف میلمه

تمرین کن وقتی دیدی داره میره رو اعصابت خودتو مشغول کن جاتو عوض کن نفس عمیق بکش تو دلت بگو با ادم دیوونه که نمیجنگن دیوونست ...بعدشم هرچی گفت گوش نده تا خسته بشه