2777
2789
عنوان

متخصص زنان‌احمق

332 بازدید | 9 پست

وای بچه ها‌امروز رفتم متخصص زنان بهش میگم واس چکاپ سالیانه اومدم و عفونت قارچی دارم قرص میخورم ولی دوباره برمیگرده میخام لیزر عفونت کنم بعد میگ  لیزر چرا ی عفونت دیگ باهاش کنار بیا هی عود میکنه بعد میگم پریود نمیشم پلی کیستیک دارم ۲ماه پریود نشدم میگ عب نداره  مهم نیست حالا ی ۳ ماهم پریود نشو چیزی میشه مگ 😑خیلییییییییی بعضی متخصص زنانا احمقن بااینک خودم پزشکی عمومی میخونم اما‌جلوی احمق بودن این زن کم اوردم هرچی میگفتمش یچیزی میگفت شرهرچی دکتر احمق و بیسواد کم بشه

فازش چی بود تو مطب می‌نشست 😅😅این که هیچ کاری نمیخواست انجام بده 

شاید مث این فیلما منشی در نبود دکتر سو استفاده کرده  نشسته جای دکتر😅😅

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فازش چی بود تو مطب می‌نشست 😅😅این که هیچ کاری نمیخواست انجام بده    شاید مث این فیلما م ...

ن بابا منشی ش از خودش خر تر بود اصن ببین بحدی حرص خوردم اومدم‌خونه پریود شدم😑

از باکویی،ترکیه ای پاکستانی جایی اومده لابد🙄من جات بودم میپرسیدم ببخشید شما با مفهوم هایپرپلازی و ک ...

میدونی کلا شهرای کوچیک  متخصص زنان شون مخصوصا قدیمیا خیلی احمقن و رو همه پی گارد دارن