2777
2789

تا انرژی دارم سریع کارامو میکنم هی دل دل نمیکنم و همینجور تو دلم میگم اگه یهو یه نفر از راه برسه چی؟؟؟ و سریع جمع و جور میکنم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم تو فکر بعدش یه اهنگ البته مجاز نه  ساسی مانکنو سه بعدیو حامد بهرامو اینا فقط به عنوان یک ریتم بعدشم اروم اروم کارامو میکنم تو یه کاغذم مرتب مینویسم و خط میزنم اینجوری بیشتر حال میده بعدشم تموم میشه      

الان سی هفتم تا یکمی هم کار میکنم زیر دلم درد میگیرع

طبیعیه ، زیاد به‌خودت سخت نگیر

ب    🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

تا انرژی دارم سریع کارامو میکنم هی دل دل نمیکنم و همینجور تو دلم میگم اگه یهو یه نفر از راه برسه چی؟ ...

امضات عالیه انرژی میده بمن 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
تا انرژی دارم سریع کارامو میکنم هی دل دل نمیکنم و همینجور تو دلم میگم اگه یهو یه نفر از راه برسه چی؟ ...

دقیقا یکی ازدوستام میگفت اگر میخوای کاری رو بکنی باید زیر پنج دقیقه انجامش بدی اگر ندی و وارد عمل نشی مغذت شروع میکنه به سوال پرسیدن و مانع سازی و در نحایت منصرفت میکنه باید یدفه عمل کنی دیگه

وای منم مثلا یه کارایی مثل تمیزکردن گاز و طی کشیدن سرامیک که متفرم خیلی تو انجامش تنبلی میکنم ولی ظرف شستن و مرتب کردن خونه رو دوس دارم زود انجام میدم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
حتما شب قبل اینکه بخوابی اشپزخونه رو مرتب کن و گازو تمیز کن اینجوری صبح که بیدار میشی انگیزه ب ...

وای ارع از ظرف شستن متنفرم اگه ظرفام زیاد بشع شوهرم باید بشورع خخخخخ