2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم میشناسی

بله میشناسم تا پدرش زنده بود همه تعریفش میکردن ایشون که فوت شد پسرش اومده جاش...فقط واسه دعاهای جزیی کارش خوبه 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
دعا نویس خوب سراغ داری قرانی باشه و جواب بده

داخل قزوین قافله باشی خیلی معروفه من خودم تا حالا دعا نگرفتم... اگه میتونی بگو واسه چه کاری میخوای شاید بتونم کمکت کنم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
داخل قزوین قافله باشی خیلی معروفه من خودم تا حالا دعا نگرفتم... اگه میتونی بگو واسه چه کاری میخوای ش ...

اون میگن خوب نیست یکی خوب و کاربلد میخوام نتیجه بده خونم دعا و تخم مرغ پیدا کردم .

بله میشناسم تا پدرش زنده بود همه تعریفش میکردن ایشون که فوت شد پسرش اومده جاش...فقط واسه دعاهای جزیی ...

الان زنگ زدم گفت من داداششم کارش من انجام میدم نمیدونم خوب یا نه

اون میگن خوب نیست یکی خوب و کاربلد میخوام نتیجه بده خونم دعا و تخم مرغ پیدا کردم .

نمیدونم والا... یعنی جادوت کردن؟ 

شوهرم الکی باهام لج کرده برم ببینم دعا نویس خوب سراغ نداری

نه گلم فقط قافله باشی رو میدونستم

راستش من اصلااعتقادی نداشتم ب این چیزامیگفتم خرافاته تااینکه براازدواج خودم ب مشکل برخوردم پیش چندین نفرم رفتیم همش بی نتیجه تایه خانوم دست بخیری شماره استادزهرونی رودادن دستم برام خیرشدوبختم بازشدایشالامشکل همه حل بشه بحق امام رضااینم شمارش۰۹۰۵۹۴۶۰۰۵۰