یافاطمةالزهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 824 عنوان کمکم کنید.هنوز باورم نمیشه 209 بازدید | 21 پست سلام دوستان.من دیروز موعدم بود بی بی چکم مثبت شد.امروزم آزمایش دادم و مثبت بود.حالا سوالم اینه باید برم الان دکتر؟اصلا کی باید برم؟الان باید چیکار کنم؟ همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی. 1400/05/23 | 15:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205848 ار برو مبارک وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
az09ayd عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2288 مبارکه قلبم رو بشکن؛اگه دوست داری هزار بار قلبمو بشکن،به هر حال قلبم مال تو بود که بشکنیش🍂
یافاطمةالزهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 824 ار برو مبارک ممنونم عزیزم همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.
فندق_خانوم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 40207 آره برو از لحاظ داخل رحمبودن و رویت ساک بارداری باید سونو بشی
الههءناززز عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1511 مبارک باشه💚❤ دیدی که مرا هیچ کسی یادنکرد! جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!
یافاطمةالزهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 824 راستش تا شنبه جاییم که دسترسی به دکتر خودم ندارم.چیکار کنم؟ همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.
ghorobeetanhayii عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 3830 یه نوبت پیش دکتر خوب بگیر عجله نکن چیزی نمیشه ان شالله به سلامتی 😍😍😍
یافاطمةالزهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 824 ممنونم از تبریکاتون همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51283 تبریک 😍 من هفت هفتم تمومه فردا وارد هشت هفته میشم احتمالا تو همین هفته میخوام برم دکتر. سونو قلب هم ۹ هفته میرم. عجله نکن برای دکتر یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
یافاطمةالزهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 824 تبریک 😍 من هفت هفتم تمومه فردا وارد هشت هفته میشم احتمالا تو همین هفته میخوام برم دکتر. سونو ... ممنوووون.تبریک به شما.عزیزم شما که آزمایش تون مثبت شد دیگه نرفتین دکتر؟ همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51283 ممنوووون.تبریک به شما.عزیزم شما که آزمایش تون مثبت شد دیگه نرفتین دکتر؟ مرسی عزیزم.نه دیگه نرفتم دکتر. فقط به دکترم توی واتساپ پیام دادم اونم گفت هشت هفته برو سونو قلب.فقط همون فولیک اسید یک میلیگرم میخورم هر شب. گذاشتم قشنگ رشد کنه یهو برم سونو قلب استرس الکی نکشم.یوقت جنین دیرتر رویت میشه.نمیخوام استرس به خودم بدم. یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
یافاطمةالزهرا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 824 مرسی عزیزم.نه دیگه نرفتم دکتر. فقط به دکترم توی واتساپ پیام دادم اونم گفت هشت هفته برو سونو قلب.فقط ... آهان.پس اینکه میگن برای دیدن ساک حاملگی و اینا.لازم نیست نه؟ همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.