2777
2789

خانوما به نظرتون با دو تا بچه میشه رفت دانشگاه؟ شما چطور برنامه ریزی میکنید و به همه ی کاراتون میرسین؟ بچه ها رو کجا میذارین؟ 

بزرگترین مشکل آدما‌ اینه که: معرفتشون گیر منفعتشونه

من تجربشو نداشتم، ولی ازینکه بخاطر درس، اقداممو به تاخیر انداختم بشدت پشیمونم، واقعا با برنامه ریزی میشه با وجود بچه درس خوند

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیام نور بودم ...کلاس نمی‌رفتم فقط واسه امتحانا میرفتم یا شوهرم مرخصی می گرفت یا مامانم میومد

پیام نور خیلی خوبه.. من کاردانی دارم متاسفانه پیام نور کارشناسی ناپیوسته نداره 😓

من تجربشو نداشتم، ولی ازینکه بخاطر درس، اقداممو به تاخیر انداختم بشدت پشیمونم، واقعا با برنامه ریزی ...

من فقط مشکلم با اینه که باید بچه ها رو تنها بذارم و برم سر کلاس 

من دولتی خوندم یه بچه کوچیک هم داشتم

در واقع دانشجو بودم ک عروسی کردم بعدشم زود بچه دار شدم یه سال مرخصی زایمان گرفتم بعدش رفتم دانشگاه

هم سرکار میرفتم هم دانشگاه همزمان کارم تدریس تو مدارس غیر دولتی بود چون دانشجو بودم

بچه مم پیش مامانم میزاشتم هم پیش مادرشوهرم

درسمم خیلی بهتر از بقیه ی همکلاسی هام بود چون وقت کم داشتم با برنامه میخوندم