2777
2789

تاحالا واستون پیش اومده بدی ای که در حق یه نفر کردید سر خودتون بیاد؟ یا بدی ای که یه نفر در حق شما کرده سر خودش بیاد؟

چقد بهش اعتقاد دارین؟

زیاد

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا درسته

ولیمن یادم نمیمونه چیزا

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}

من دیدم کسی ک خیلی اذیتم کرد الان چه زندگی نکبتی داره! و خب اکثر اطرافیانش هم میگن بخاطر بدی هایی ک ب من کرده

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

خیلیییی معتقدم هرکسی که میشناختم وقتی اه کشیده و دلش از یکی شکسته خدا جوابشو داده 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

اینجوری نه

ولی شده گذرش به من بخوره و کمک بخواد و بگم نه

یا کسی رو قضاوت کنم بعدا بفهمم چه اشتباهی کردم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

پدر شوهرم سر زنش هوو آورد ،،خیلی اذیت شد مادرشوهرم.. تازه چندساله که پدرشوهرم بازنش جدازندگی می‌کنه و مادرشوهرم با یه پسرش جدا،،دوساله ک پدرشوهرم سرطان گرفته یه کلیه شو در آوردن.هنوزم خوب نشده داره دارو میخوره😔همه میگن تاوان اذیتایی هست که ب زن اولش کرده،نمیدونم شاید همینطور باشه..

من خیلی اعتقاد دارم،بارها شده کسایی در حقم کار بدی انجام دادن  و مشکل برام درست کردن اما هیچوقت بهشون هیچی نگفتم 

حتی وقتی ک مشکل براشون پیش اومد برخلاف خودشون باهاشون همدردی کردم.

واقعا چوب خدا صدا نداره...

بنظرم فقط بسپر به خودِ خدا ، خودش جواب همه چیز و میده🖇👌

زمین که حتما گرده و همه جواب کاراشونو میگیرن ولی بعضی ها با اینکه جواب کار بدشون رو گرفتن بازم بعد یه مدت کوتاه به کارای قبلیشون ادامه میدن 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

من تقریبا به نامردی زیر آب یه ۲ نفری که ازشون خوشم نمی اومد رو زدم و تو فامیل خیلی ضایع شون کردم 

فردا شبش یکی اینکارو با من کرد 😑 

اگه درباره این بخوای بدونی چرا ظالم ها سالم ترند یه مثال قشنگی خوندم : گفته بود آدما برای خدا مثل عینک و لباس و فرش هستن _ اونایی که واقعا کم گناه میکنن و بنده های خوبی هستن ، اگه کار بدی کنن مثل عینک در جا تمیز میشن ( یعنی سریع تقاص کارشون رو می بینن ) _ بعضیا مثل لباس هستن میذاری جمع بشه بعد مثلا ۱ هفته بشوری درست حسابی 

اونایی که مثل فرشن رو میذاری آخر سال که بیوفتی یه جونش😂

مثال های جالبی بود به نظرم ( اگه همشو درست گفته باشم ) 

بله همههه آدما یه روز تقاص کاراشون رو میگیرن مطمئن باشین 

لطفاً آروم باشیم ❤️🥺 

ادما معمولا بدی ک در حق کسی کردن رو نمیبینن

ولی بدی هایی ک بقیه کردن اره!

ولی من شدیدا معتقدم ادمی ندیدم حق بخوره بدی کنه زندگی راحتی داشته باشه شاید چند سال ولی حتما یجا از گلوش بالا میاد

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!