کیان_خانواده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 2841 عنوان بیست روزه دارم فلوکستین میخورم 188 بازدید | 9 پست اثرش کی شروع میشه؟تاپیکای قبل سرچ کردم همه نوشتن بعد یه هفته ده روز شروع میشهولی من همچنان منتظرم 💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜 1400/05/23 | 10:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیان_خانواده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 2841 دوز چند؟ اثرش بعد دوهفته دوز بیست 💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
کیان_خانواده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 2841 برای چی میخوری افسردگی پرخوری عصبی زود عصبی شدن 💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
colette عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 239 عزیزم فلوکستین اینجوریه که اگه بهت نسازه علاوه بر اثر نکردن برات عارضه هم داره شما یه ماه که کامل استفاده کردی دیدی اثری نداره حتما برو پیش دکترت و بهش اطلاع بده چون قرص برای بعضی ها اثر نداره بستگی به بدن ادم داره منجی در آینه است ...
کیان_خانواده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 2841 عزیزم فلوکستین اینجوریه که اگه بهت نسازه علاوه بر اثر نکردن برات عارضه هم داره شما یه ماه که ... مرسی عزیزم 💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
آناشیدا عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 132 بیشترین اثر فلوکستین برای من بی خیالی بوداما تاثیر بر اشتها هیچیتاثیراتش بستگی به ساعت هم داره،مثلا بعضیا صبح بخورن بهتره بعضیا شب
colette عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 239 مرسی عزیزم خواهش میکنم قشنگم امیدوارم زود زود حالت خوب شه دیگه نیازی به این دارو ها نداشته باشی ❤ منجی در آینه است ...