2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برای همین عجله داره زندگیتو از بین برده حتی فرصت جبران هم نداده تو چرا راحت بذاری اون بره پی زندگ ...

اون خودش گفت لازم باشه دوبرابر مهریو میدم نگران اون موضوع نیستم الان زندگیم داره از بین میره خودم عشقم بچم همه.. 

خب برای همین عجله داره زندگیتو از بین برده حتی فرصت جبران هم نداده تو چرا راحت بذاری اون بره پی زندگ ...

چون اگ كسي تو رو نمبخواد تو بخواي بزور بموني يني ارزش خودتو اوردي پايين

حالا اگ پورسه طلاق طول بكسه هم ب بچه هم ب خودش فشار روحي بيشتري وارد ميشع 

حداقل اون بچه ببشتر اسيب نبينه

برو جدا شو بابا  راحت ميشي  فرصت ديگه چرا برو خودتو خلاص من همين الان

خیلی دوسش دارم خیلییی ولی اصلا برا ادامه ی زندگیم اصرار نمیکنم بهش هر کاری میخواد بذار بکنه اون میگه دلیل ناراحتی هام فقط تویی

اون خودش گفت لازم باشه دوبرابر مهریو میدم نگران اون موضوع نیستم الان زندگیم داره از بین میره خودم عش ...

مهریه رو یگیر حدقل در رفاه زندگی کنی زندگی بعد طلاق سخته

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
اون خودش گفت لازم باشه دوبرابر مهریو میدم نگران اون موضوع نیستم الان زندگیم داره از بین میره خودم عش ...

اونو اول همه میگن زیاد رو حرفاش حساب نکن وقتی تا این حد نمیخوادت اگه بمونی هم زندگی خوبی نخواهی داشت بچه رو ازت گرفته؟؟

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
خیلی دوسش دارم خیلییی ولی اصلا برا ادامه ی زندگیم اصرار نمیکنم بهش هر کاری میخواد بذار بکنه اون میگه ...

تو اگ اصرار كني ارزش خودتو پايين مياري چون كسي ك تن رو نميخواد يني نميخولد بزور نميشه تو زندگي كسي موند بزور موندن عواقب بدي دارع