2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم الان مثلا خود من اینقدر تو ماهواره اینا دیدم الان ۱۸سالم شده اصن ی مرد تو اینستا ببینم خیلی ام ...

نه خودم که خیلی راااحتم توی خونه. 

فقط همین مورد عکسای اینستا

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

[QUOTE=203103611]مثلا همین عکس های نامزد کریس رونالدو که با بیکینی هستش.  خدایا توی این تاپیک چقدر غیبتشو کردم...[/QUOT

حالا اون یه بار بوده پیش اومده ولی جوری مثلا رفتار نکنین که بچه ها هم حساس بشن که چی بوده عکسه

آها اونا چ مشکلی داره 🥴

راستش بچه های من تابحال ندیدن. 

تی وی فقط برنامه های ایران هست. 

امروز که توی اینستا بودم و این دوتا جوجه کنارم، یک بازیگر با بیکینی دیدن، چنان شوکه شدن و بهم نگاه میکردن که نگو. 

این شوک و تعجبشون خیلی نگرانم کرد. 

میدونستم دلشون میخواد از سر کنجکاوی دوباره ببینن ولی خجالت میکشیدن بگن. 

نمیدونم چجوری کنترل کنم که نه محدود باشن که بعدا توی جامعه به یک مورد بخورن، نتونن خودشون رو کنترل کنن. 

نه طوری باشه که دچار بلوغ زودرس بشن

راستش بچه های من تابحال ندیدن.  تی وی فقط برنامه های ایران هست.  امروز که توی اینستا بود ...

عزیزم الان همه بچه ها بلوغ زود رس دارن چون همه چی در دسترس دارن زیاد نگران نباش تو گوشی مامان نبینه تو کوشی دوستان میبینن یا تو مدرسه

وای عزیزم چجوری دلت اومده نشونشون ندادی 😂؟

یه طوری مجددا تصویر رو رد کردم که ببینن. زیر چشمی قشنگ نیگا میکردن. 

آی دلم میخواست یه چی بگم بهشوووووون😒

عزیزم الان همه بچه ها بلوغ زود رس دارن چون همه چی در دسترس دارن زیاد نگران نباش تو گوشی مامان نبینه ...

اینقدر عذاب وجدان گرررفتم که توی گوشیم دیدن. 

ندیدن

ندیدن

یهو باسن زن کریس رونالدو با اون سایز عجیبشو دیدن😑

چرا باید محدود کرد؟من اصلا پسرم رو محدود نمیکنم.نه که هر چیزی ببینه،اما این چیزایی که گفتید واقعا نرمالترین مسائل هست..باید ببینن تا عادی بشه واسشون که یه زن هرجوری دوست داره میتونه لباس بپوشه و امنیت روانی داشته باشه.نبینن که هر وقت کوچکترین موردی دیدن به چشم خطا و گناه و شهوتناک بهش نگاه کنن؟

شما توی خونه لباس ازاد و راحت نمیپوشی؟

چرا باید محدود کرد؟من اصلا پسرم رو محدود نمیکنم.نه که هر چیزی ببینه،اما این چیزایی که گفتید واقعا نر ...

راااااحت راحت میپوشم. 

حتی وقتی از من سوال کردن که چرا این خانم اینطوری پوشیده، بهشون توضیح دادم که هر کس حق انتخاب داره. 

کلا ازین بابت، خیلی بهشون توضیح میدم. 

ولی...

راستشو بخواین نمیدونم محدود کردن تا چه اندازه طبیعیه