2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره از فکرش

260 بازدید | 20 پست

هزار دلیل هست که دوسش نداشته باشم 

ولی عاشقشم 

چشام هیچی جز اون نمی بینه می میرم براش واقعا می میرم 

دوست دارم فقط ساعت ها نگاهش کنم 

نمی دونم چجوری از فکرش بیرون بیام 😔

خب میدووونع؟؟؟؟؟بهش گفتی؟؟؟؟

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره می دونه  اون عاشق تره

خب حلهه چرا غصه دارییبی اخه اصن توصیه نمیکنم فراموش کن چون عاشقی فراموشی نداره ادم باید دیووانه باشه عشق کنهه چرا فراموش مبخوای خودتو زجر بدی؟

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
چون مناسب من نیس این آدم  عقلم‌ میگه باهاش خوشبخت نمیشم 😣

پس فکراتو بکن اما نتونی عقلت غلبه کنه ب قلبت پس ب قلبت گوش کن چون عشق چیزی نی راحت بگذری🙂

همیشه زندگیم بافکرش گذشت هر لحظم همه کارام ب عشقش بخاطرش.الان دوتام بچه داریما ب هم رسیدیم ولی....

شما هم اون موقعا قبل از ازدواج می دونستید این علاقه اشتباهه ؟ 

می ترسم احساسم غلبه کنه و زندگیمو تباه کنم  مرسی عزیزم جواب دادی

فدات نترس ببین بسپار دست باد ی چیزی بهت بگم نمیدونم نماز میخونی یا ن ولی امتحانش کن من کردم ک میگم بشین ی ساعت درد دل کن جوابش زود میگیری🙂واسه منم دعا گن حالم بده