دائم تو خونم.اخبار بد .زندگی بد.همسرم داره بهتر میشه اما حال من خوب نیست.😔مدام گریم میگیره😭
استرس کرونا.بچه ای که دائم تو خونه بریز بپاش داره.لطفا کمکم کنید .راهکار بدین برای جلوگیری از افسردگی.در ضمن خودمو قرنطینه کردم و همسرم خریدوکارای بیرون و انجام میده.لطفا راهکار عملی بدین برای جلوگیری از حال بد و افسردگی که تو خونه بشه انجامش داد. 🙏🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خودت دلیلاشو داری میگی دائم تو خونه اخبار بد .. بچم تو خونه کلافه شده میریزه میپاشه. یه ت ...
اینجا روز گرمه شب هم ۱۰ به بعد جریمه میشی.همسرم ۸ از سر کار میاد .اما این دو ساعت به نظرم بهترین زمان بیرون رفتن.از ۸ تا ۱۰.ممنون بابت راهنماییم گلم🤍🤍🤍
استرس دارم چون میگن سرعت انتقالش تو فضای باز۱۳ ثانیس!!!!
وقتی جای خلوت باشی که کرونا نیست ...نرو جای شلوغ ...تا کی میخوای خودتو زندان کنی...مراقب باش و رعایت کن بیرون برو ...اینجوری کرونا نمیگیری در عوض افسردگی می گیری....