2777
2789

دائم تو خونم.اخبار بد .زندگی بد.همسرم داره بهتر میشه اما حال من خوب نیست.😔مدام گریم میگیره😭

استرس کرونا.بچه ای که دائم تو خونه بریز بپاش داره.لطفا کمکم کنید .راهکار بدین برای جلوگیری از افسردگی.در ضمن خودمو قرنطینه کردم و همسرم خریدوکارای بیرون و انجام میده.لطفا راهکار عملی بدین برای جلوگیری از حال بد و افسردگی که تو خونه بشه انجامش داد. 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد خودتو زندانی کنی ...یک پارک خلوت ...خارج از شهر جای خلوت برید این اوضاع حالا حالا هست 

ما که شهرمون اینقدددر گرمه که وقتی میری بیرون فقط به خودت فوهش میدی که چرا اومدی بیرون 

یعنی رسما انگار رفتی تو سونا 

تازه چون هوا شرجیه مو هم وز وزی میشه خیلی زشت میشه

عزیزم خودت دلیلاشو داری میگی دائم تو خونه اخبار بد ..

بچم تو خونه کلافه شده میریزه میپاشه.

یه تایمایی هست بیرون خلوته یه زیر انداز بردار و چایی و میوه .. خلوت ترین جای شهرتون یه وقتی مثل شب جمعه یک و دو بامداد دو ساعت برو هواخوری.

اخبارم نبین

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
عزیزم خودت دلیلاشو داری میگی دائم تو خونه اخبار بد .. بچم تو خونه کلافه شده میریزه میپاشه. یه ت ...

اینجا روز گرمه شب هم ۱۰ به بعد جریمه میشی.همسرم ۸ از سر کار میاد .اما این دو ساعت به نظرم بهترین زمان بیرون رفتن.از ۸ تا ۱۰.ممنون بابت راهنماییم گلم🤍🤍🤍

ما که شهرمون اینقدددر گرمه که وقتی میری بیرون فقط به خودت فوهش میدی که چرا اومدی بیرون  یعنی ر ...

اینجا هم گرمه اما از ۷ به بعد هوا بهتر میشه.اما ده به بعد با ماشین بار بیرون جریمه میلیونی میکنن!!!

استرس دارم چون میگن سرعت انتقالش تو فضای باز۱۳ ثانیس!!!!

وقتی جای خلوت باشی که کرونا نیست ...نرو جای شلوغ ...تا کی میخوای خودتو زندان کنی...مراقب باش و رعایت کن بیرون برو ...اینجوری کرونا نمیگیری در عوض افسردگی می گیری....

کرونا ممکنه خوب بشه ....افسردگی سالها درگیرشی

اینجا هم گرمه اما از ۷ به بعد هوا بهتر میشه.اما ده به بعد با ماشین بار بیرون جریمه میلیونی میکنن!!!

من که چون هوا گرمه اصلا دوست ندارم برم بیرون 

بابام میره خرید میکنه 

ماهم چیز میز میخوریم و فیلم میبینیم 

کلا تفریحمون همینه فقط

وقتی جای خلوت باشی که کرونا نیست ...نرو جای شلوغ ...تا کی میخوای خودتو زندان کنی...مراقب باش و رعایت ...

بله یک سال و نیم درگیر افسردگی بودم و دارو خوردم و الان دوباره دارم حسش میکنم.راهم همینه وگرنه اینبار از پا در میام.بازم ممنون که کمکم کردی عزیزم🤍🤍🤍🤍 

وای شما زیاداز حد وسواس شدین اصلا خبرهای اخبار رو گوش نکن شاد باش یه زندگی خوب با بچه ی ناز نازی&nbs ...

اهوم .به شدت پیگیرم خبر بد هستم. بتونم این عادت بد ترک کنم فعلا پیجهای خبر و آنفالو کردم تا ببینم چه میشه