2777
2789
عنوان

مادرتون تو بچه داری چه قدر کمکتون میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 19 پست

من مامانم طبقه بالامون میشینه صبح که پامیشم میبرم بچمو میذارم بالا بی هیچ صحبتی میام پایین کارامو میکنم .مامانم از نظر غذا خیلی کمکه اما بچم خیلی گریه میکنه نمیتونه خیلی نگه داره صبا هم که میذارمش بالا خواهرم و بابام هستن

عزیزم وقتی بچه میارید خودتون باید مسئولیتشو کامل به عهده بگیرید از هیچکس توقع نداشته باش حتی مامان ...

وقتی کسی دل گرمت میکنه کلی وعده میده چرا به نظرم وظیفه داره به عنوان مادربزرگش یکی دو ساعت واقعا چیزی نیست خدارو شکر که پسرمو دارم ولی خیلی هدف داشتم مامانم همه ی اینارو میدونست گفت من کمکت میکنم رو حرفش حساب کرده بودم

تیکر تولد نفس مامان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم عزیزم اوایل زایمان آدم از بی خوابی واقعا داغون میشه ۶ماه بعدشم که دندونو گریه های نصفه شب ...

هیچ وقت تیکشو یادم نمیره من اوج حال خرابم بود تازه یکم میخ استم خودمو سرپا کنم سر نیم ساعت بیرون رفتن همچین زد تو ذوقم که خواهرمم صداش درومد

تیکر تولد نفس مامان❤
وقتی کسی دل گرمت میکنه کلی وعده میده چرا به نظرم وظیفه داره به عنوان مادربزرگش یکی دو ساعت واقعا چیز ...

حالا مادرت دوسداشته بچه شما رو ببینه یه حرفی زده 

شما به دل نگیر 

وظیفه مادرت نیست گلم 

وقتی بچه اوردی همه مسوولیت برعهده شما وهمسرته 

از مادرت توقع نداشته باش اصلا ....ازشم دلگیر نشو 

همینکه مادرت سالمه خداروشکر کن