2777
2789
عنوان

الکترولیز موهای زائد

64658 بازدید | 151 پست

سلام دوستان عزیز

کسی الکترولیز انجام داده؟ راضی بودید؟

چه نواحی رو الکترولیز کردید

تو تهران کجا کار الکترولیزشون خوبه؟

هر کس‌اطلاع داره ممنون میشم که بگه

سلام سوال منم هست 

من برای پیوستگی بین ابروها که میگن چون نزدیک چشم هست لیرز کردنش خطرناکه میخوام الکترولیز کنم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
سلام سوال منم هست  من برای پیوستگی بین ابروها که میگن چون نزدیک چشم هست لیرز کردنش خطرناکه میخ ...

منم برای موهای نازکی‌ میخوام که لیزر بیشترشون میکنه

من زیر چونه‌م چند تا موی ضخیم داشتم لیزر کندلا رفتم اما نور لیزر باعث شده موهای نازک هم ضخیم و سیاه بشه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهای کنار گوشمو الکترولیز کردم، عالی بود، الان ۱۲-۱۰ سال گذشته، یه دونه‌ش هم برنگشته. ولی زیر چونه رو لیزر کردم بارها، بازم هست. تهران انجام ندادم، فقط خواستم تجربه‌مو بگم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من موهای کنار گوشمو الکترولیز کردم، عالی بود، الان ۱۲-۱۰ سال گذشته، یه دونه‌ش هم برنگشته. ولی زیر چو ...

سلام عزیزم ممنونممم

منم زیر چونه‌م رو اشتباه کردم لیزر کردم خیلی بیشتر شده تا رو گلوم مو دراومده😔

من موهای کنار گوشمو الکترولیز کردم، عالی بود، الان ۱۲-۱۰ سال گذشته، یه دونه‌ش هم برنگشته. ولی زیر چو ...

چقد زمان و هزینه میبره؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
سلام عزیزم ممنونممم منم زیر چونه‌م رو اشتباه کردم لیزر کردم خیلی بیشتر شده تا رو گلوم مو دراومده😔

سلام و شب بخیر

بله منم تجربه‌م از الکترولیز خیلی رضایت‌بخش‌تر بود

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چقد زمان و هزینه میبره؟

۱۲-۱۰ سال پیش انجام دادم، فراموش کردم 😅

۱۲-۱۰ سال پیش انجام دادم، فراموش کردم 😅

خیلی ممنون که نظرتو گفتی دردش چطور بود؟کلا هر چی یادته بگو لطفا

تفاوتش با لیزر جیه؟

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

تفاوتش با لیزر جیه؟

لیزر با نور کار میکنه و الکترولیز با برق

برای الکترولیز نیاز نیست موها شیو بشه و سوزنای ریزیه که وارد روزنه رشد مو میشه و فولیکول مو رو میسوزونه و از بین میبره

خیلی ممنون که نظرتو گفتی دردش چطور بود؟کلا هر چی یادته بگو لطفا

درد داره 😁 انگار یه شوک به پوستت میده، ولی قابل تحمله. بعدشم یه کم ورم و یه کوچولو حالت زخم داره، باید یه چند روزی پماد بزنی روش

درد داره 😁 انگار یه شوک به پوستت میده، ولی قابل تحمله. بعدشم یه کم ورم و یه کوچولو حالت زخم داره، ب ...

سپاسگزارم عزیزم