2777
2789

توش بن هم میریزن واسه خرید اتکا . و خیلی تخفیف های خوبی داره

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما شوهرتون توی نیروی انتظامی هست؟  میشه بگید شیفت کاریشون در هفته چطوریه؟

سلام . شوهرم نیرو دریایی ارتش هستن . 

هر روز از ساعت ۷ صبح تا ۲ بعد از ظهر

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
چقدر بن میریزن؟ 

دو نفر ماهی ۶۵. هزار تومن 

واریز بن بستگی به نفرات داره . هر ماه هم نیست.. شیفتهای کاری هم هرکس فرق داره . بستگی به محل خدمت و نوع کارشون داره

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
همه روز های هفته؟ تعطیلات ندارن یعنی؟  

بیشتر روزهای تعطیل رسمی که آماده باش هستن. ولی اون هم باز بستگی به نوع کارشون داره. بعضی ها کارشون اداریه که تعطیلات و جمعه تعطیلن. بعضی ها شیفتی هستن که تعطیلی و جمعه نداره. 

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
بله درمورد حقوقشون اطلاعی ندارم 

حقوق نظامی ها بسته به کاری که انجام میدن سابقه و درجه متفاوته. بهترِ از خودش بپرسی.