عزاداری کنم . بخاطر اینکه اکثرا مداحی هستش و روضه نیست . و کلا با تلویزیون ارتباط برقرار نمیکنم. از اول محرم یه قطره اشک هم نریختم . اینم از محرم امسال من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
چرا باید اشک بریزی؟؟؟اونام انسان بودن و خدا مقدر کرده براشون اونجوری بشن. از خدا که دلسوزتر نیستی. ب ...
من تنها کاری که میتونم بکنم همین اشک ریختنه . اینا حرفای شعاریه که ببین هدفشون چی بود و از این حرفا . اون که صد البته ولی من یه آدم معمولیم . غیر این کاری نمیتونم انجام بدم . شما اگه بفهمی هدفش چی بوده و میتونی کاری انجام بدی در راستای اون هدف بسم الله
من تنها کاری که میتونم بکنم همین اشک ریختنه . اینا حرفای شعاریه که ببین هدفشون چی بود و از این حرفا ...
هدفشون و حرفشون چیزایی بوده که خدا به همه بنده هاش گفته انجام بدن. انسان باشن. دزدی نکنن. مال مردمو نخورن. دل نشکنن. جاهل و نادان نباشن و خیلی چیزای دیگه که میدونیم درسته انجام بدیم
خب شما ترجیح میدی فقط گریه کنی این دیگه بخودت ربط داره
هدفشون و حرفشون چیزایی بوده که خدا به همه بنده هاش گفته انجام بدن. انسان باشن. دزدی نکنن. مال مردمو ...
الان این حرفات اگه به آدم زود رنجی بزنی دل شکستن هستش . گفتم در جریان باشی . احترام به عقاید یکی از همون چیزاییه که گفتی . شما فکر میکنید ما مسئولین هستیم و همش داریم مال مردم رو میخوریم . ما اگه گریه میکنیم بخاطر همین حرفای شماست باور کن!!