2777
2789
عنوان

بخاطر کرونا هیات نمیرم . با تلویزیون هم نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن یه چیزی گفت که بگه هیات نرین فقط!!

شاید واقعا نمیدونه

گفتم ک بدونه.یدونه و دوتا حدیث هم نیست

اگرم اعتقاد نداره مسئله خودشه دیگه

التماس دعا خوشگلم🥰🤍

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
تو واقعا فکر میکنی نداره؟؟

فک نمیکنم مطمئنم

من ب. جای اینکه با گریه زاری و سینه زنی ثواب جمع کنم ب فقرا کمک میکنم روزه میگیرم ب یاد امام حسین 

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
چرا باید اشک بریزی؟؟؟اونام انسان بودن و خدا مقدر کرده براشون اونجوری بشن. از خدا که دلسوزتر نیستی. ب ...

من تنها کاری که میتونم بکنم همین اشک ریختنه . اینا حرفای شعاریه که ببین هدفشون چی بود و از این حرفا . اون که صد البته ولی من یه آدم معمولیم . غیر این کاری نمیتونم انجام بدم . شما اگه بفهمی هدفش چی بوده و میتونی کاری انجام بدی در راستای اون هدف بسم الله

من تنها کاری که میتونم بکنم همین اشک ریختنه . اینا حرفای شعاریه که ببین هدفشون چی بود و از این حرفا ...

هدفشون و حرفشون چیزایی بوده که خدا به همه بنده هاش گفته انجام بدن. انسان باشن. دزدی نکنن. مال مردمو نخورن. دل نشکنن. جاهل و نادان نباشن و خیلی چیزای دیگه که میدونیم درسته انجام بدیم

خب شما ترجیح میدی فقط گریه کنی این دیگه بخودت ربط داره

کی گفته به یاد امام حسین و برای خدا روزه گرفتن ثواب داره؟؟

روزه داری ثواب داره خدا تو قران گفته نماز بخونین روزه بگیرین زکات بدین و. قطعا شما از مومنانید🙂

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
هدفشون و حرفشون چیزایی بوده که خدا به همه بنده هاش گفته انجام بدن. انسان باشن. دزدی نکنن. مال مردمو ...

الان این حرفات اگه به آدم زود رنجی بزنی دل شکستن هستش . گفتم در جریان باشی . احترام به عقاید یکی از همون چیزاییه که گفتی . شما فکر میکنید ما مسئولین هستیم و همش داریم مال مردم رو میخوریم . ما اگه گریه میکنیم بخاطر همین حرفای شماست باور کن!!

روزه داری ثواب داره خدا تو قران گفته نماز بخونین روزه بگیرین زکات بدین و. قطعا شما از مومنانید🙂

آهان پس شما اهل سنت هستین درسته؟؟ فقط به قرآن عمل میکنید اونم معمولا ظاهر قرآن آره؟