2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا خودشو بعد مدفوع نمیشست فقط اب میزد 

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند

دوستم تو دوران ارشد یه هفته کلا کلاسا رو نیومد

هفته بعدش اومد گفت تولد شوهرم بود دیگه حال نداشتم بیام!!!

حالا تولد دو تایی گرفته بود!!!

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

تو اتاقم یه خوراکی بخورم اشغالشو میریزم تو کیفم 

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

خودم 

رو تخت دراز کشیده بودم لیوان پایین تخت بود به حالت کرم اومدم پایین لیوان و با پا برداشتم و آب خوردم  

بچه هم ک بودم صبحا میرفتم مدرسه خیلیی خوابم میومد تو دشویی میخوابیدم  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

میگه دوتا آدم تنبل پیش هم دراز کشیده بودن یکیشون خمیازه کشید دوستش بهش گفت داداش تا دهنت بازه ممد رو صدا کن بیاد🙄😂

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

ذاتا تنبل نیستم ولی یه هفتس کرونا‌گرفتم به معنای واقعی کلمه روی زمین میخزم

دقیقا وای خیلی بده .فک کزدم من اینجوریم ها . کلا در حال چرت زدنم و بدنم درد میکنه.  ینی هرجا برسم میخابم 😑😑

شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎