2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

115 بازدید | 16 پست

کسی بوده با پلی کیستیک شدید حامله شده باشه بدون دارو ... ؟ من تنبلی خیلی شدید دارم دو تا هم بچه دارم .ولی از وقتی دکتر گفته اینجوریم انگار خیالم راحت شده دیگه جلوگیری نمیکنم و اینکه 7ماهه پریود نشدم ..کسی بوده با این اوضاع حامله شده باشه ..ممنونم

عضو گروه لاغری خزان نارنجی. ..گروه بنفش... .وزن اولیه 1402/04/7. ... 75 کیلوگرم ... وزن هدف. 60

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ۷ ماهه پریودم نشدی اول ی بیبی چک بزن شاید حامله ای

نه نبودم دو هفته ای یبار تست میدم ... جلوگیری داشتم تا الان ... الان دوهفته ای میشه جلوگیری نمیکنم

عضو گروه لاغری خزان نارنجی. ..گروه بنفش... .وزن اولیه 1402/04/7. ... 75 کیلوگرم ... وزن هدف. 60

سر حامله شدن واسه بچه هات مشکلی داشتی ؟یعنی راحت باردار شدی یا با قرص و دوا درمون ؟

ولی هر طور که هست حتما برو دکتر اینکه چن ماهه چریود نمیشی خیلی بده نشان دهنده کارکرد صحیح بدن زن نظم پریودشه حتی اگه نخوای باردار شی حتما به دکتر مراجعه کن

این کاربری واسه دو نفره (من و خواهرم)
نه نبودم دو هفته ای یبار تست میدم ... جلوگیری داشتم تا الان ... الان دوهفته ای میشه جلوگیری نمیکنم

اگه بچه نمیخوای ریسک نکن 

ولی اگه باردارم شدی واست مهم نیس خب راحت باش

مامان دوتا دخمل ناز 😍
اگه بچه نمیخوای ریسک نکن  ولی اگه باردارم شدی واست مهم نیس خب راحت باش

اره زیاد مهم نیست .چون شوهرم میگه یکی دیگه رو میخوام 

سر حامله شدن واسه بچه هات مشکلی داشتی ؟یعنی راحت باردار شدی یا با قرص و دوا درمون ؟ ولی هر طور که ه ...

نه هیچوقت مشکلی نداشتم همیشه با اولین اقدام حامله میشم .. حالا نمیدونم چم شده که تنبلی تخمدان گرفتم

از کجا میشه فهمید شدیده یا نه؟ منم از نوجونی پلی کیستیکم و پریودهام نامنظمه 

من دکتر زنان سونو واژینال گرفت ازم .گفت خیلی شدیده هر دو تا تخمدان پلی کیستیکه

من هم بچه اولم طبیعی و بدون دارو باردار شدم هم دومی (دومی خداخواسته بود) 

هرچی صلاحه ..کسی رو دیدین که با وجود تنبلی دوباره حامله بشه

نه هیچوقت مشکلی نداشتم همیشه با اولین اقدام حامله میشم .. حالا نمیدونم چم شده که تنبلی تخمدان گرفتم

عزیزم تنبلی تخمدانت احتمالا به خاطر اضافه وزنته و اگر وزن کم کنی حل میشه اگر از نوع ژنتیکی بود حتما مثل من از نوجونی متوجه میشدی 

اضافه وزن داری ؟

این کاربری واسه دو نفره (من و خواهرم)