2777
2789

یعنی چی اصلااا😐

من قدم ۱۵۵ سانت هست. دلم نمیخواد کوتوله و ریز دیده بشم. برای همین کفش پاشنه بلند میپوشم همیشه. و اینکه چادر میپوشم.

امروز با داداشم سر همین کلکل میکردیم

از یه طرف میره رو مخم و میگه ۱۵۰ سانتی😑 از یه طرف میاد میگه کفش پاشنه بلند برای خانوماس تو که دختری چرا پاشنه بلند میپوشی نباید بپوشی

مگه با کفش پاشنه بلند حیای آدم زیر سوال میره یا سبکی هست؟😐

من که از نظر خودم مشکلی نمی بینم چون عیب و نقصی برای پوششم ایجاد نمیکنه

نه پوششت به خودت ربط داره..

ولی منم ۱۵۳ ام تاحالا پاشنه بلند نپوشیدم😐

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

بگو نه برای آقایونه بیا بگیر تو بپوش

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد من ۱۶۵ هستم بکشنمم حاضر نیستم کفش پاشنه بلند بپوشم😐

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بزن تو دهنش والا 

به بابات بگو پروش نکن 

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم

خب ۱۵۰ باشی چه عیبی داره

رو اعتماد به نفست کار کن . همه نباید قد بلند باشن.

و اینکه آدم هرجایی پاشنه بلند نمیتونه بپوشه مثلا مدرسه ، دانشگاه، مرکز خرید.

اگه همه جا با ماشین شخصی خودت میری بپوش وگرنه که فکر کن دانشگاه از این دانشکده به اون دانشکده میخوای بری با پاشنه بلند نمیشه راه رفت که. باید یه چیزی بپوشی مناسب جایی که میری. فکر کن مثلا آدم تا پارک دم خونه هم بخواد بره کفش تخت و راحت باید بپوشه.

و اینکه بابت قدت زانوهات رو از بین نبر. پاشنه بلند که میپوشی فشار رو زانو برابر پخش نمیشه و خودش عامل از بین رفتن مفصل و در نتیجه آرتروز هست!!! سلامتیت رو بذار تو الویت نه حرف برادرت رو.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

خب اگه کفشت جوری باشه که با چادر متناسب باشه و بهش بیاد نه چه اشکالی داره،خانمی هس ولی خیلی از دخترا میپوشن

هرچند اسپرت یه چیز دیگس😃❤

تو در اصل باید رو اعتماد به نفست کار کنی

ریزه میزه ها که خیلی ناز و بامزه ان  

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤