2777
2789
عنوان

کرونا دلتا

396 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من کرونا گرفتم روزز اول گلوم میخارید شبش تبولرز داشتم روزدوم تب شدید رفتم دکتر بهم سرم وصل کردن اومدم خونه روز سوم بدن درد شدید  و سرفه داشتم روز بعدش  ابریزش بینی گرفتم امروز روز ۶ هستم حس بویایی و چشاییمو از دست دادم دماغم کیپ شده چیکار کنم یعنی حالم داره هی بدتر میشه خیلی نگرانم باردارم هستم هفته ۱۲ هستم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم مراقب خودت باش.. منم هتفه نه هستم سرما گرفتم دیگ نمیدونم چیه.. من ابریزش بینی وابریزش چشم دارم.. شربت پیاز درست کردم دارم میخورخ. وسوپ.. حتما خودتو تقویت کن اب زیاد بخور.. چطورفهمیدی دلتاس.. 

عزیزم میشه بگی بدن دردت چطوری بود؟ منم باردارم. دوروز رفتم پیاده روی تمام بدنم درد میکنه انگار کوفتس. من خیلی عرق کردم بعدشم اومدم جلو کولر. الان سرمم درد میکنه از کوفتگی بدن نمیتونم بخوابم حتی. ولی چیز دیگم نیست. 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
عزیزم میشه بگی بدن دردت چطوری بود؟ منم باردارم. دوروز رفتم پیاده روی تمام بدنم درد میکنه انگار کوفتس ...

انگار همه استخونام خورد شده باشه در اون حد درد میکرد