2777
2789
عنوان

وجود مردها در نی نی سایت

302 بازدید | 33 پست

اینجا نی نی سایته از اسمشم مشخصه که جای خانمهاست که تبادل نظر کنن مردها تو این سایت و تاپیکهای خانمها چیکار میکنن؟

یه خانومی تاپیک گذاشته نسبت به شوهرم سرد شدم بد اخلاقه و اذیتم میکنه داره بهم خیانت میکنه اونوقت طرف مرده اومده کامنت گذاشته براش لوندی کن...

یعنی چی شوهره خیانت میکنه طرف هم جنس خودش رو گرفته تقصیر رو گردنه خانم انداخت واقعا متاسفم..

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

موقع عضویت گزینه اقا هم داره

اما خودمم خوشم نمیاد از حضورشون 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد میبینم از اینجور چیزا ولی نمیشه کاریش کرد متاسفانه 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

والااقایون خیلی متینو ماخوذ ب حیان.ماشالله ی عده اینجان بلانسبت زنجیرین.

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

والا تو بیشتر تاپیکایی که من حضور اقایونو دیدم خیلی متین و موقر حرف زدن اتفاقا خانوما بودن که بحثو به شوخی گزافه گویی میکشوندن

اگر نمیتونید حاله همدیگرو خوب کنید/پس دلیل حاله بده همدیگه نباشید😡

اینجا خانوما هم تمام تقصیرارو میندازن گردن هم جنس خودشون 😐هراتفاقی بیوفته میگن اون مرده دست خودش نیس و...انگار مردا اختیار خودشونو ندارن😂حالا فک کن مردا چجورن😐اززمانی که عضو شدم از یسری از هم جنسام متنفر شدم 😑اقایون قابل تحمل ترن 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️