2777
2789
عنوان

شما کدوم محصول ایرانی و پیشنهاد میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 42 پست

کامان ک فقط بد شنیدم خودم کرم شب سینره وتونر ویتالیر وفیس واش فیس دوکس ودور چشم درماتیپیکو استفاده کردم خوب بودن ولی تونر سی گل وضدافتاب   spf60سبنره اصن راضی نبودم

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
میشه لطفا محصولات خارجی خوب هم پیشنهاد بدید❤ قیمتش مهم نیست برای صاف و بدون جوش شدن پوست و نرم و ل ...

عزيزم ژل شستشوي بايو مارين در حد محصولات خارجيِ خيلي عاليه 

ژل شستشو و مرطوب كننده سيمپل هم خيلي عاليه 

براي ابرسان من سرم هيالورانيك اسيد اوردينري رو پيشنهاد ميكنم 

و تونر هم قطعا يا از اوردينري بگيريد يا تونر تي تري باديشاپ

شما اگه هروز پوستتونو بشوريد تميز و حدود ١ دقيقه ژل رو روي صورت ماساژ بدبد بعدش تونر و بعد ابرسان و بعد مرطوب كنندع بزنيد قسمت زيادي از مشكلات پوستي تا ٨٠ ٩٠ درصد رف ميشه مگر اينك پلي كيستيك باشيد يا جوشهاي باكتريايي بزنيد

🔥😈🤖  n  v  •  s  •  b  l  e  •                                         💁🏻‍♀️Devil hard invincibile and brave as a lion

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ژل شستشوي بايو مارين در حد محصولات خارجيِ خيلي عاليه  ژل شستشو و مرطوب كننده سيمپل هم خي ...

قیمت ژل بایو مارین چقده؟

من پلی کستیکم گلم خداروشکر الان اوکیه شدم ولی جای جوش اذیتم میکنه میتونید یه محصول واسه جای جوش معرفی کنید؟

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
عزيزم بايومارين قيمتش بالاتره ولي فوق العادس در حد فيس واشهاي خارجي  نئودرم يه مرطوب كننده ي خ ...

خیلی از اطلاعاتتون ممنونم.خوبه ک انقد باحوصله و مهربون جواب میدین.لطفا اگه بازم راهنمایی دارین بفرمایین😘😍

دل من سایه ی لطف تو می خواست،مگرن سایه ی دیوار بسیـــــــار 
قیمت ژل بایو مارین چقده؟ من پلی کستیکم گلم خداروشکر الان اوکیه شدم ولی جای جوش اذیتم میکنه میتونید ...

عزيزم حدودا ١٥٠ تومنه فومش 

جاي جوشهاتون لكه مونده يا اسكار فرورفته؟

🔥😈🤖  n  v  •  s  •  b  l  e  •                                         💁🏻‍♀️Devil hard invincibile and brave as a lion
خیلی از اطلاعاتتون ممنونم.خوبه ک انقد باحوصله و مهربون جواب میدین.لطفا اگه بازم راهنمایی دارین بفرما ...

خواهش ميكنم عزيزدلم 

هفته اي دومرتبه هم پوستتونو اسكراب كنين 

توي ايراني ها اسكراب گردو برند شون و اسكراب سنت ايوز خارجي خيلي خوبن

عزيزم حدودا ١٥٠ تومنه فومش  جاي جوشهاتون لكه مونده يا اسكار فرورفته؟

هم لکه هم فرو رفتگی😕

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
هم لکه هم فرو رفتگی😕

عزيزم جاي جوش فرورفته بايد يا ميكرونيدلينگ بشه يا سابسيژن و روش هاي تهاجمي توسط پزشك 

شما براي لك ها اسكراب كنيد ب مرور كمرنگ ميشه 

عزيزم جاي جوش فرورفته بايد يا ميكرونيدلينگ بشه يا سابسيژن و روش هاي تهاجمي توسط پزشك  شما براي ...

ممنون گلم