١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
درکت میکنم خواهری خدا به دلت آرامش بده.ان شاءالله به زودی دوباره نی نی دار میشی وسالم وسلامت میاد تو بغلت
دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
منم قلبش نزد دکتر بهم گفت احتمال داشت عقب مانده باشه که رشد نکرده خدا بعد چهارماه دوباره یکی دیگه داد
گلم ۳ ماه جلوگیری کن ۴۰ روز سعی کن رابطه نداشته باشی برو دکتر تا دکتر به شوهرت ویتامین تقویتی بده زود باردار بشی
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
قوی باش بازم میتونی اقدام کنی و مادر شی الان دیگه انقد سقط زیاد شده برای همه داره پیش میاد کاریه ک ...
عکس پروفایلت ترسناکه
پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) . الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم