2777
2789
عنوان

حرف های نزده

67 بازدید | 7 پست

سلام به اونایی که خیلی درد روی دلشون اما چون حقی ندارن نمیتونن حرف بزنن من یه نویسنده هستم که میخوام به تازگی مطلبی درباره ی کسایی که بهشون تجاوز شده بنویسم 

بگم که اون چیزی که ما توی داستان میخونیم همش کلیشه است و هیچکس عاشق متجاوزش نمی شه لطفا داستان خودتون رو به من بگید تا بتونیم ثابت کنیم که ماهم احساس داریم❤❤

من نصف شب بیدار شدم دیدم پسر یکی از فامیلامون بالا سرمه و موند نگام کرد گفت خابم نمیبره، چقد تو خوشگلی

بعدش گفتمش برو بخاب نمون اینجا بعد رفت

و بعد که میخاستم به مامانش بگم همه بهم گفتن باید ساکت بمونی واسه خودت بد میشه ولی من گفتم به مامانش، مامانش هیچکاری نکرد، فقط از این ترسید که پسرش نکنه منو بخاد و من عروسش شم 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

و تازه اولش مامانش گارد گرفت و رفت به مامانم گف فک کردی همه مث تو ان که همه چی جلوی بچهاشون بگن و همه کاری کنن، درصورتیکه پسرش سرش تو لباس زیر های مامانس

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
و تازه اولش مامانش گارد گرفت و رفت به مامانم گف فک کردی همه مث تو ان که همه چی جلوی بچهاشون بگن و هم ...

عجب ادم هایی  پیدا میشه بچه ی من بود بالا سر دختره 😢😢

عجب ادم هایی  پیدا میشه بچه ی من بود بالا سر دختره 😢😢

اره، خداروشکر من کاری نکرد ولی واقعا ترسیدم و اذیت شدم، طفلک اونایی که...