2777
2789
عنوان

عدد بتا لطفا کمکم کنین

1359 بازدید | 42 پست
من دیروز 27 پریم بود بی بی مثبت نشون داد رفتم واسه آز خون بتام 197 بود کمه؟ یا احتمال خارج رحمی داره؟؟؟؟
عشقم فقط و فقط امیر حسین جون خوشگلمه پسرم عاشقتممممممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خوبه 48 ساعت دیگه باید دوبرابر بشه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
به نظرم زود هم از دادی ولی بازم عددش خوبه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
چون مشکوک نیست فکر نکنم لازم باشه با جواب ازمایشت برو دکتر زنان که تا اخر بارداری تحت نظر باشی
مبارک باشه فولیک اسید که میخوری???
معمولا کسایی که قبلا سقط داشتن یا آی یو آی و آی وی اف شدن 48 ساعت بعد، یه آز دیگه میدن. امااگه شما مشکلی نداشتی، به نظرم نیازی نیست دوباره بری آز. برو پیش دکترت تا زیر نظر باشی