2777
2789
عنوان

اگه ی پسرو بشوری بندازی رو بند رخت ممکنه چ حرکاتی بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خوبو مامانش به دنیا نیاورده خب بنظرم کم کم قطع کن  تدریجی متوحه نشه از خواهرت شروع کن ب ...

میخوام واقعا هرچی از دهنش درمیاد بهش بگم چن روزه خیلی پررو شده هر چی خندیدم به روش یا این چیزا نشد واقعا دیدم جنبه نداره اصلا.

و خب کم کم نمیتونم قطع ارتباط کنم انقد ک دلم از دستش خونه ی لحظه ام نمیتونم تحملش کنم

من اونو مث داداش نداشتم میدونستم به خدا😭

نه بابا چ ربطی داره فقط اجیت سمتش نره

اخه ابجیم رو نمیشناسی ج ادمیه😑

بهش گفتم دیگه باهاش درارتباط نباش برگشت گف چرا?

من گفتم خوب نیس و اینا...

گف ازت بزرگترم خودم میفهمم اگه خوب نباشه دیگه جی بگم?

جدا از اون مسائلی که گفتی 

بهیچ وجه بهیچ وجه با دوست مذکر ومرد جماعت درددل نکن..

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
آها حرفای جنسی میزنه

اره حتی عزیزم و گلم و اینام میگه

من هیچی نمیگم فقط میگم دیوونه شوخی نکن😑

اگه ابجیم نبود دندوناشو باید از شیکمش جمع میکردن😂

بنیتا نکن شر میشه😂😂😂

اول چتاتو دوطرفه پاک کن بعد بگو تو مثل داداشم میمونی عین چشمام اعتماد دارم بهت

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

اول چتاتو دوطرفه پاک کن بعد بگو تو مثل داداشم میمونی عین چشمام اعتماد دارم بهت

ی متن بلند بالا اماده کردم بفرستم براش

اگه چتارو پاک کنم میفرستم اونو براش حالش جا بیاد

اره الان میفهمم کلا دنبال سواستفادن  والا من ذهنم پاک بود فک نمیکردم ی روز اینجوری شه

همین که زود متوجه شدی یه دنیا ارزشمنده و به نفعته عزیزم 

دخترا مثل گل پاک و ظریف و حساسن و واقعا حیفن که حتی همکلام" بشن با اونا.. 

اینو همه ما خانمها یه روز بهش میرسیم؛؛؛

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
اره حتی عزیزم و گلم و اینام میگه من هیچی نمیگم فقط میگم دیوونه شوخی نکن😑 اگه ابجیم نبود دندوناشو ...

هرچی دل تنگت میخواد بش میشه بگی 

اما اگ عقده ای باز درآورد چی 

چی ازت میدونه که خواهرت نباید بدونه