2777
2789

بچه من درحال اقدامم خوب دکترم گفته این ماه بارداری بعد منو همسرم امروز بایه شیطنت بچه‌گانه پریدیم روتخت محکم الانم خونریزی دارم ده روزم به موعدم مونده یه ذره هم کمر دردو شکم درد دارم امکان داره من حامله شم بچم بیفته؟ سقط بشه؟ خونریزیمم فعلا که ولی رنگش با گری فرق داره اصلا پری های من قرمز تیره میشه ولی این قرمز روشن روشن چه غلطی کنم یاخدا شوهرم دو نه میشه جرات ندارم برم صداش کنم😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده روز مونده به موعدت؟ به طور نرمال 14 روز مونده، تخمک آزاد میشه تازه توی این 4 روز بعید میدونم به ...

آخه میگم محکم افتادم رو تخت بعدشم یه ذره اندازه نوک سوزن شکمم درد گرفت الان کمرم خیلی درد داره یعنی به نظرت این خوریزی چی میتونه باشه؟ 🙏🙏

آخه میگم محکم افتادم رو تخت بعدشم یه ذره اندازه نوک سوزن شکمم درد گرفت الان کمرم خیلی درد داره یعنی ...

به همون دلیل که هرکی در حال اقدام هم نباشه با حرکات سنگین ممکن این اتفاق براش بیفته

وبی برو دکتر، خیالت راحت بشه

عزیزم یه چیزیم هست به اسم لانه گزینی اونم برای بعضیا خون ریزی میاره  وای حتما برو دکتر پیگیری کن‌

ولی فکر نکنم اتفاقی بیوفته واسه رو تخت افتادن من نزدیک یکماه و خورده ایم بود نمیدونستم باردارم میپریدم تو اب استخر با فشار