2777
2789

۳ماه اول ب دلیل پایین بودن پروژسترون خون ریزی مثل لکه بینی هست باید برین دکتر شیافت بده استفاده کنید

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از همون هفته اول بارداری مشکل داشتین

ای خواهرحاملگیهای من زبانزدفامیل شده.سرپسرم که مثل پریودخونریزی داشتم تااوایل هفته سیزده.سردخترمم لکه بینی های شدیدداشتم اونم دقیقاتاهفته سیزده.خدایاشکرررت بعداایناواست خاطره میشه.آخ که چقدرگریه میکردم.

ای خواهرحاملگیهای من زبانزدفامیل شده.سرپسرم که مثل پریودخونریزی داشتم تااوایل هفته سیزده.سردخترمم لک ...

خدا رو شکر ک دو تا دسته گل دارین.منم از اول خونریزی شدید دارم و دقیقا مثل شما ممنون بابت دلگرمیتون اخه امشب خیلی استرس داشتم 

و خدایی ک ب شدت کافیست
اینایی که اذیت میکنن بعداجیگرترن.ازالان خداروشکرکن.ولی سخته

ببخشید عزیزم یه سوال علتش چی بود هماتوم بود یا اینکه مشکل دیگه ای داشتین

و خدایی ک ب شدت کافیست
ببخشید عزیزم یه سوال علتش چی بود هماتوم بود یا اینکه مشکل دیگه ای داشتین

نه.هماتوم نبودجفت سرراهی بود.بزنی توی نت.متوجه میشی.باورکن هردفعه که باگریه میرفتم مطب دکترمطمئن بودبچه افتاده.آخه جلوی خودم یه بارگفت.منتهابزرگی خداروبگردم که روسیاهیش واسه دکترخنگول من ماند

نه.هماتوم نبودجفت سرراهی بود.بزنی توی نت.متوجه میشی.باورکن هردفعه که باگریه میرفتم مطب دکترمطمئن بود ...

تشکر عزیزم.واقعا گل گفتی روسیاهیش واسه دکتر بی وجدان

و خدایی ک ب شدت کافیست
ای خواهرحاملگیهای من زبانزدفامیل شده.سرپسرم که مثل پریودخونریزی داشتم تااوایل هفته سیزده.سردخترمم لک ...

عزیزم خونریزتون زیاد بوده منم هفته پنجم هستم سونو دادم جفتم پایینه خونریزی و لکه بینی دارم خیلی گریه میکنم استرس دارم

عزیزم خونریزتون زیاد بوده منم هفته پنجم هستم سونو دادم جفتم پایینه خونریزی و لکه بینی دارم خیلی گریه ...

میگم زیادیه چیزی میشنوی .ازپریودبیشتربود.بیچاره ام کرده بود.هرهفته سونوبودم .هردفعه هم دکترخنگم توی سونودنبال افتادن بچه بود.دکترابله بی اعتقاد.

میگم زیادیه چیزی میشنوی .ازپریودبیشتربود.بیچاره ام کرده بود.هرهفته سونوبودم .هردفعه هم دکترخنگم توی ...

والله بخدا این دکترا ادم میترسونن رفتم سونو بهم‌میگه جفتت پایینه این بچه نمیمونه بعید میدونم

والله بخدا این دکترا ادم میترسونن رفتم سونو بهم‌میگه جفتت پایینه این بچه نمیمونه بعید میدونم

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.تازه زنداداشم جفتش کنده شده بودیه ریزه وصل بودبهش اصلاختم حاملگی براش زددکتر(زهی خیال باطل به این دکترای بی اعتقاد)الان پسرنازش ششم ابتداییه .عزیزم باورکن فقط اونه که بایدبخوادهیچ برگی بی اذن خدای مهربان حتی ازدرخت جدانمیشه.توکلت به خودش باشه.