2777
2789
عنوان

داریم به کجا میریم آدما مث برگ درخت میریزن

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 33 پست
مردن ک مردن ب ما چ اینو امشب یکی اینجا گفت

یا سنگ دلی یا خسته 

اینحور نگو ی روز نوبت مام میشه میگن بدرک ک مرد

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من نگفتم اینو ی کاربر گفت 

چقد بی رحم☹من هر روز گریه میکنم بخاطر مردمم کاری از دستم برنمیاد 

میبینم دارن پر پر میشن مخام دق کنم

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
کاربریمو دوست دارم همینقدر بگم که بهتره بگی اونا چه کارانکردن 

منم خیلی حرف دارم ولی کاربریمو دوست دارم چون سیم کارت دیگه ای ندارم 🥺

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
چقد بی رحم☹من هر روز گریه میکنم بخاطر مردمم کاری از دستم برنمیاد  میبینم دارن پر پر میشن مخام ...

آره اینا عدده ولی هرنفر ک مرده عزیز ی نفر بوده 😔😔

حداقل همدردی نمیکنن کاش اینو نگن رو روحیم تاثیر منفی گذاشت 

آره اینا عدده ولی هرنفر ک مرده عزیز ی نفر بوده 😔😔 حداقل همدردی نمیکنن کاش اینو نگن رو روحیم تاثیر ...

دقیقا دقیقققا 

خداروشکر عزیزام ت کرونا هنو سلامتن ولی عزیز بقیه عزیزماست

هموطن ماست نباشن مام نیستیم 

دردی است چون خنجر یا خنجری چون درد؟در من کسی اهسته میگرید..

این شعر حال این روزای این خاک تنهاس

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
دقیقا دقیقققا  خداروشکر عزیزام ت کرونا هنو سلامتن ولی عزیز بقیه عزیزماست هموطن ماست نباشن مام ...

والا من دلم برا حیوون هام میسوزه

اینا خب هموطن هام هستن نمیتونم بی تفاوت باشم واقعا بگم مردن ک مردن 

شاید بعضیاشون رعایت نکردن فوت شدن ولی خیلی ها هم قربانی بی احتیاطی بقیه شدن مستحق مرگ نبودن واقعا😔

والا من دلم برا حیوون هام میسوزه اینا خب هموطن هام هستن نمیتونم بی تفاوت باشم واقعا بگم مردن ک مردن ...

دقیقا😞چرا تموم نمیشه 

مشهد اوضاع خوبی نداره

زائرای بیشور ک خدا لنتشون کنه میان کجا اخه

تمامرضا راضی نیس کجا میان

نکنین این کارارو تورو خدا نیایین😫ما نمتونیم ت خونه خودنون نفس بکشیم 

دقیقا😞چرا تموم نمیشه  مشهد اوضاع خوبی نداره زائرای بیشور ک خدا لنتشون کنه میان کجا اخه تمام ...

مشهدی؟ اخ انشاالله سالم باشید نرید بیرون اصلا 

متاسفانه ی سری ها نمیفهمن دیگه فکر میکنن حتما باید بیان بچسبن ب ضریح 😐

من از دور سلام میکنم .ی شب از ته دلم سلام کردم شب خواب دیدم حیاط حرم نشستم 

کاش اینو بفهمن تو این وضعیت نیان مشهد 

اصلا هم زیارتشون قبول نیست حق الناس گردنشونه

مشهدی؟ اخ انشاالله سالم باشید نرید بیرون اصلا  متاسفانه ی سری ها نمیفهمن دیگه فکر میکنن حتما ب ...

اره

ممنونم تنت سلامت حتما ما برا خریدم با بدبختی میریم برا ک نمیریم ی چی بخوریم

اونخ ی بیشوری از کدوم شهر اونده تاپیک زده ک مشهدیا دزدن زنکه نفهم😐

نمیفهن ک اینه وضع

عجبببب😐😯😯سکوت کنم ک این سکوت منطقی تره😯

خیلی پروعه زبونشم درازه پرو