2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کردم 

سلام عزیزم ..من دوتا جنین بلاست برام انتقال دادن ..که لکه بینی وبعدش خون ریزیم شروع شد..شنبه رفتم سونوگفت که ۵ هفته وسه روزمه یه جنین دفع شده یکی مونده که ساک حاملگیم مشخص شد.

حالا یه هفته لکه بینی قطع شد دوبا ه انشب شروع شد خون ریزی دارم نوار گذاشتم ...

شما لکه بینی یا خون ریزی داشتین؟

سلام عزیزم ..من دوتا جنین بلاست برام انتقال دادن ..که لکه بینی وبعدش خون ریزیم شروع شد..شنبه رفتم سو ...

برا من که نگرفت بعد طبیعی باردار شدم ولی یه شیاف واژن میدن امپول میدن قرص هست اینا رو داده دکترت که سفت کنه جا بچه رو 

سلام شما چند مدت بعد ivfطبیعی باردار شدین

من ای وی اف اولم سه سال پیش بود بعد که نگرفت رفتم سراغ طب سوزنی با اون اسپرم شوهرم نرمال شد بعد بادکش شکم و داروهای گیاهی و اینا خوردم رحمم و گرم کردم بعد به صورت یهویی باردار شدم چون داروهای گیاهی رو تموم کرده بودم و کرونا اومد کلا بیخیال شدم باردارم شدم بدون کوچکترین مشکل خداروشکر زایمان کردم چون با ای وی اف یا خونریزی دارن یا احتمال سقط هست کلی دنگ و فنگ تازه باید استراحت باشی