سلام،قضیه اینه که من یه وام ۱۵۰ تومنی گرفتم،قبلا هم یه ۱۰۰ گرفتم قرار بود شوهرم باهاش کار کنه،بعد دیدم تو دعواها هی تهدید میکنه قسط نمیده و منت میزاره و اذیت میکنه منم گفتم چک ضمانت بده،اونم قاطی کرد و گفت حساب و کتابمون جدا بشه و...
سلام چندتایی از تایپیک هاتونو خوندم عزیزم. پست های دختر گرانبها رو حتما بخونین خیلی کمک کننده اس. به نظر من بیشتر مشکلاتتون مربوط به مشکلات مالیه چون از اول همسرتون توی خانواده ای بزرگ شدن که مادرشون هم از لحاط مالی مشارکت داشتن به این نوع زندگی عادت کردن از اون طرف هم شما هم از اول عادتشون دادین. الان که بخواین یه دفعه این رویه رو تغییر بدین حتما با مشکل مواجه میشین. به نظرم کم کم باید رویه رو تغییر بدین.
سلام چندتایی از تایپیک هاتونو خوندم عزیزم. پست های دختر گرانبها رو حتما بخونین خیلی کمک کننده اس. به ...
آره عزیزم واقعا همینطوره ولی مسئله فقط مالی نیست اینقدر به خانوادم و حرفاشون حساسیت نشون میده که دیوونم میکنه،اینبار مشاور میگفت خیلی به لحاظ بلوغ فکری عاطفی ضعیفه و برای همین دایم مشاجره دارید،رفتم نشونه های علم بلوغ فکری عاطفی رو خوندم ۹۰ درصدشو داره،حتی مشکلات مالیمون مربوط به همینه
آره عزیزم واقعا همینطوره ولی مسئله فقط مالی نیست اینقدر به خانوادم و حرفاشون حساسیت نشون میده که دیو ...
یه خوردخ زمان بده تا اینجاشو که امتحان کردی مشاوره ها رو با هم برین. سریع شونه خالی نکن. زندگی همینه زندگی رو بساز. همسرتونم یه خورده ترسیده به نظرم و اعتماد به نفسش اومده پایین. با پایین کشیدن شما و خانوادتون میخواد جبرانش کنه
راضی نمیشه دیگه مشاوره بیاد بدجوری لج کرده ..خط قزمزش بحثهای مالیه،سر پول با خانوادش چندساله قهره و ...
ترسیده احتمالا. جبهه میگیره. به اسم مسائل مالی نبرش. به بهونه بهتر شدن رابطه و زندگی و اینا. با مشاور صحبت کنی خودش راه حل میده چه جوری بیاریش. فقط تو رو خدا تو انتخاب مشاور حتما دقت کن بیشترهاشون خودشون اصلا ازدواج نکردن که بدونن مشکلات زمدگی چیه بعد برا مردم نسخه میپیچن.