2777
2789
عنوان

هر وقت با من دعوا میکنه شب دیر وقت میاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 52 پست
مث اینکه خیلی ناراحتی حتما به غرورش برخورده رفتی چمیدونم اجازه نگرفتی نگفتی یا جدیدا افتاده تو کا ...

اره عزیزم بدجور هم رفیق بازی 

تا حدی ک تا بهش زنگ میزنن میره و پشت سرشم نگا نمیکنه میدونه من خوشم نمیاد ازین کاراش بدتر لج میکنه

اره عزیزم بدجور هم رفیق بازی  تا حدی ک تا بهش زنگ میزنن میره و پشت سرشم نگا نمیکنه میدونه من خ ...

خب من مشاور نیستم

ولی بنظرم زیاد گیر نده دیگه بهش

معلومه لج کرده

این کمک میکنه اعصابت اروم شه بهانشم بگیری ازش

شاید دلیل این همه سردی رو هم فهمیدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من مشاور نیستم ولی بنظرم زیاد گیر نده دیگه بهش معلومه لج کرده این کمک میکنه اعصابت اروم شه بها ...

مرسی از همدردیت سرتو درد اوردم 

من همیشه تنهام و غصهامو گریه میکنم

و نمیتونم طلاق بگیرم چون دوسش دارم و دوتا بچه کوچیک دارم

از خودش منظورتون دخترته؟

نه بابا دخترم همه وجودمه یه لحظه نبااشه اصلا نمیتونم 

منظورم شوهرم و پدرشوهرمه

دخترم ک عشقه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
اخه ماهم ادمیم دل داریم

اره ولی همش عذاب وجدان دارم بابت به دنیا اوردن دخترم 

همش خودمو مقصر میدونم واسه همون مجبورم تا زنده هستم باشم 

امروز اینقد داغون بودم گفتم خدایا منو دخترمو تو یه روز یه لحظه بیار پیش خودت دستمونو بگیر 

بعد داغونم باعث و بانی حال بدم اول پدرشوهرمه بعدش شوهرم انشالله تاوان حال بدمو بدن 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
اره ولی همش عذاب وجدان دارم بابت به دنیا اوردن دخترم  همش خودمو مقصر میدونم واسه همون مجبورم ت ...

خدا دخترتونو حفظ کنه

خدا به داد دلت برسه ایشالا به ارامش برسی

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
خدا دخترتونو حفظ کنه خدا به داد دلت برسه ایشالا به ارامش برسی

ممنون همچنین