2777
2789
عنوان

هر وقت با من دعوا میکنه شب دیر وقت میاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 52 پست
اولا ک خودم سریع پیش قدم میشدم از یه ماه پی سر یه جریانی دیگ مهم نیس واسم ولی بخاطر دخترم ک یه ماما ...

منم دقیقا از یه ماه پیش ،که خیلی دلمو شکوند

واقعا مهم نیس برام

وقتیم دعوامون میشه قهر میکنم ولی چون بچه هام کوچیکه چیزی نمیفهمن

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا از یه ماه پیش ،که خیلی دلمو شکوند واقعا مهم نیس برام وقتیم دعوامون میشه قهر میکنم ولی چو ...

من دخترم 2 سالشه دوست ندارم تو محیط پر تنش باشه 

من خودم همش تو جنگ و دعوا و قهر و بی محلی و سر سنگینی بودم 

همیشه ارزوم بود یه خانواده شاد واسه دخترم باشیم ولی نذاشتن خدا لعنتشون کنه 

اصلا اگ خونه هم نیاد مهم نیس بیشتر خوشحال میشم هم خودش هم اون بابای دو بهم زنش 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
سخت شد یکم بنظر خودت مشکلش چیه؟؟ حتما سره یچیز لج داره

میگه من ادم ازادی ام هر جا دلم بخاد میرم هرکار بخام میکنم تا هر وقتم بخام بیرون میمونم 

من میگم حرمت زندگیو حریمشو حفظ کن فوحش میده بد و بیراه میگه الانم اومد رفت خابید منم خودمو زدم ب خاب

میگه من ادم ازادی ام هر جا دلم بخاد میرم هرکار بخام میکنم تا هر وقتم بخام بیرون میمونم  من میگ ...

نه اینو میدونم لج کرده

منظورم اینه از چی لج کرده؟؟

خودت نمیدونی دلیل کاراش چیه؟؟؟

نه اینو میدونم لج کرده منظورم اینه از چی لج کرده؟؟ خودت نمیدونی دلیل کاراش چیه؟؟؟

حالم ازش بهم میخوره وقتی دوستای لجن و کثافتشو ب من و بجهام ترجیح میده و ما هفته ب هفته رنگ بیرون هم نمیبینیم 

هرچند خدارو قبول نداره اون 

اما الهی ازش نگذره خدا و لعنتش کنه

نه حس میکنم خودت نمیدونی واسه چی شاید ازت سرد شده چیزیو ازت دیده مثلا چرا قبلن بد اخلاقی نمیکرد

ببین من صب تا شب تو خونه ام چی از من ببینه؟

اره امروز کلی گریه کردم گفتم چرا دوسم نداری گف بخاطر اخلاق بدت 

ببین من صب تا شب تو خونه ام چی از من ببینه؟ اره امروز کلی گریه کردم گفتم چرا دوسم نداری گف بخاطر اخ ...

خب فهمیدم

کامل متوجه شدم

100 درصد بخاطر یچیز ازت سرد شده

بعد کار به اینجا کشیده

فک کن

ببین اولین مشکلاتتون از چی شرو شد

خب فهمیدم کامل متوجه شدم 100 درصد بخاطر یچیز ازت سرد شده بعد کار به اینجا کشیده فک کن ببین اولی ...

اولین مشکلمون ازین شروع شد ک من رفتم گور مرگم سهرستان پیش خانوادم بمونم باردار بودم حالم خوب نبود اومدم دیدم سر و کله رفیقش پیدا شده الان دو ساااله زهر سده زندگی برام 

اولین مشکلمون ازین شروع شد ک من رفتم گور مرگم سهرستان پیش خانوادم بمونم باردار بودم حالم خوب نبود او ...

مث اینکه خیلی ناراحتی

حتما به غرورش برخورده رفتی

چمیدونم اجازه نگرفتی نگفتی

یا جدیدا افتاده تو کار رفیق بازی

تو رو به رفیقاش ترجیح میده