2777
2789
عنوان

هر وقت با من دعوا میکنه شب دیر وقت میاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا شوهر منم اینطوریه اصلا ناز کشیدن و محبت زبانی بلد نیس اونقدقهر میمونه تا من خسته شم باهاش اش ...

عین شوهر منه

خاک تو سرشون

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
من جای شنا بودم می رفتم پیش مشاور ماهر همراه خودش البته احتمال زیادهمسرتون قبول نمی کنه بیاد

دقیقا بهش گفتم میگه الکیه مشاوره 

میگه تو باید با من راه بیای

اخه چرا اینطورین تو چیکار میکنی وقتی قهر کنی؟

اولا ک خودم سریع پیش قدم میشدم

از یه ماه پی سر یه جریانی دیگ مهم نیس واسم ولی بخاطر دخترم ک یه مامان و بابای شاد داشته باشه مجبورم بازم پیش قدم بشم

شوهرم ک مثل بچه های لوس تا یه حرفی میدونه راسته و حق دارم سریع یا میره زیر پتو ک بخوابه یا میره دستشویی یا جایی ک من نباشم ک حرف بزنم ازش متنفررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم بدجور زندگیمون رو خراب کرد 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

می دونید خانمها زرنگ باشید

مردها  می دونند زنها نیاز به محبت دارند و روی اونا حساس هستند برا همین سو استفاده می کنند

صبور باشید نشون بدید که اشتباه  یه عرض  شون رساندند 

و متاسفانه یک عده از زن ها کار رو خراب کن هستند 

وقتی اونا می تونند پس شما هم بتونید 

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو 
طوللنی ترین قهرتون جقد بوده

بیشتر اوقات کوتاه اومدم بخاطر بچه هام که ارامش داشته یاشن

یبار بدجور ناراحتم کرد قهرمون یه هفته شد بیشترم میشد چون نه اون پاپیش میذاشت نه من

مهمون اومد خونمون اشتی کردیم

این اواخر خیلی دعوامون میشه از دیروزم قهرم غذااینام نمیپزم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم