2777
2789
عنوان

من دیوونم نه؟؟؟

93 بازدید | 11 پست

پسر یه ساله دارم به شدتتتتتتت شیطون ماشالله

همش روی کابینت و میز و کمده، شبا از دستش خواب ندارم، خیلی اذیتم میکنه کلاا، تازه دانشجو هم هستم پایاننامه هم دارم، دست تنها هم هستم

این وسط به شدت دلم بچه دوم میخواد😑خیلی وقته دلم میخواد از وقتی پسرم یه ماهه شد ولی الان به اوج رسیدم دیگه🤦🏻‍♀️همش دعا میکنم ناخواسته باردار شم😁

دیوونم نه؟

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی😂😐🤐🤐🤐🤐🤫🤫🤫

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

مرسی که باهام اینقدرر صادقین😂😂😂

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

سلام عزیزم خوبی گلم عزیزم من براتون ختم چله دعای توسل گرفتم امروز روز چهلم بود عزیزم حلال کنید من دفعه اول گرفتم ختم چله رو یک روز مهمون داشتیم نتونستم بخونم از فرداش دوباره شروع کردم از اول عزیزم انشاالله حاجتت برآورده بشه گلم ♥️ انشاالله هرچی خیر و صلاحتون هست همون بشه 🙏🙏

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین وعلی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین وعلی العباس الحسین علیه السلام😭😭🙏🙏🙏♥️♥️♥️

عزیزم من و تعلیق کردن 😔 اسم کاربری شما یادم رفته بود اینم یه نشونه ای بود که من درست روزی که ختم چله شما رو تموم کردم پیداتون کردم دیشب تاپیک زدم و گفتم 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین وعلی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین وعلی العباس الحسین علیه السلام😭😭🙏🙏🙏♥️♥️♥️
عزیزم من و تعلیق کردن 😔 اسم کاربری شما یادم رفته بود اینم یه نشونه ای بود که من درست روزی که ختم چل ...

سلام عزیزم خوبی، دست گلت درد نکنه ایرادی نداره، ایشالله شما هم حاجت روا شی.

فقط اون تاپیکی که اسم من هست میشه حذف شه؟نمیدونم اصلا میشه یا نه، اخه نمیخوام اشنا بفهمه اینجا هستم🙈

سلام عزیزم خوبی، دست گلت درد نکنه ایرادی نداره، ایشالله شما هم حاجت روا شی. فقط اون تاپیکی که اسم م ...

چشم حتما عزیزم ببخشید اگه ناراحت شدین گلم ♥️

چشم حتما عزیزم ببخشید اگه ناراحت شدین گلم ♥️

نه عزیزم اصلاا ناراحت نشدم. التماس دعا