2777
2789
زن اول طاهر کیه ؟ اصلن طاهر کیه ؟ برای چی باید حمایت کنین 🤔

برای اینکه شوهرش بدون اطلاع رفته با ساناز سرافراز ازدواج کرده و ساناز بلاگر هست که به همه گفت شوهرم مسر هست ودرحق زن اولش ظلم شدواقعا

این چه آدم احمقیه 

سر اول و دوم بودن دعوا داره

شوهره رو هم که هیچ کاری باهاش ندارن

اون وسط شوهره نشسته بشکن و بالا می ندازه 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا دیگه کی ان

زن اول طاهر 🤪 چه عتیقه هایی که هنری جز اینکه زن اول طاهر و یا زن دوم طاهر باشن ندارن ✋🏼😄 من از هر چی خانوم های سوییت هومی که فقط عکس شوشو و خونه و خریداشون رو میذارن بیزارم حالا این که جای خود داره 🤢🤢🤢🤢

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
شوهر ساناز سرافراز  ساناز یک میلیون فالورداره گفت داره بایه پسر مجرد ازدواج میکنه ولی کاشف به ...

اینم یه راهیه برا  جلب توجه و پول دراوردن ما با فالو کردن اون چه کمکی به روابط زناشوییشون میکنیم!

بِه کوچولو،پسر مامان،فدای اون شیطونیات😍
شوهر ساناز سرافراز  ساناز یک میلیون فالورداره گفت داره بایه پسر مجرد ازدواج میکنه ولی کاشف به ...

چرا این وسط طاهر رو شوت نکردن بیرون و هی دارن سرش دعوا میکنن؟ طاهر هم خوشحااال. قحطی شوهره؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
برای اینکه شوهرش بدون اطلاع رفته با ساناز سرافراز ازدواج کرده و ساناز بلاگر هست که به همه گفت شوهرم ...

خب به ما چه 😐 باید قانون ازش حمایت کنه نه لایک و فالوی من 😝😝😝😝😝 اینم شد دلیل 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
اینم یه راهیه برا  جلب توجه و پول دراوردن ما با فالو کردن اون چه کمکی به روابط زناشوییشون میکنی ...

ما کمکی به فاطمه هم نکنیم ولی حداقل این ساناز نباید به راحتی با دروغاش مثل سابق سرمردمو شیره بماله

خب به ما چه 😐 باید قانون ازش حمایت کنه نه لایک و فالوی من 😝😝😝😝😝 اینم شد دلیل 

شما مختارید

ولی اطلاع رسانی امثال من باعث شد فاطمه زن اول طاهر دیده بشه ودروغهای ساناز روشن بشه خداروشکر تا الان نتیجه داده

ما کمکی به فاطمه هم نکنیم ولی حداقل این ساناز نباید به راحتی با دروغاش مثل سابق سرمردمو شیره بماله

حتی اگه سرتاپاش دروغ باشه باهمین دروغا وکشش دادن ودفاع از خودش به بلاگر بودنش ادامه میده،فاطمه هم که ما بلاگر میکنیم بااین کار،طاهرم جای خود

بِه کوچولو،پسر مامان،فدای اون شیطونیات😍
چرا این وسط طاهر رو شوت نکردن بیرون و هی دارن سرش دعوا میکنن؟ طاهر هم خوشحااال. قحطی شوهره؟

زن اول طاهر که فقط دنبال افشاگری هست یاناز هم که میدونسته طاهر زن داره مشکلی نداشته از اول

شما مختارید ولی اطلاع رسانی امثال من باعث شد فاطمه زن اول طاهر دیده بشه ودروغهای ساناز روشن بشه خدا ...

خب که چی شوهر عتیقه اش یه گوهی خورده رفته دنبال هوسبازی بعد شما افتادی به جون اون یکی خانوم 🤨🤨 ساناز نباشه یه خر دیگه مردی که هوسباز باشه میره دیگه ! شما جای اینکارا به اون خانوم بگو جدا بشه اگه خیلی ناراحته !! یه مشت عتیقه فقط بلدن پیج بزنن بقیه رو سرگرم کنن حداقل واسه خریدن واکسن هم یکم تلاش بکنید اینهمه آدم داره میمیره 🤨🤨🤨 

حتی اگه سرتاپاش دروغ باشه باهمین دروغا وکشش دادن ودفاع از خودش به بلاگر بودنش ادامه میده،فاطمه هم که ...

جالب اینجاست که ساناز الان بلاکر هست ولی کسب درآمدش تعطیل شده دیگه کسی اطمینان نمیکنه به پیجش واسه تبلیغات