درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زن اول طاهر 🤪 چه عتیقه هایی که هنری جز اینکه زن اول طاهر و یا زن دوم طاهر باشن ندارن ✋🏼😄 من از هر چی خانوم های سوییت هومی که فقط عکس شوشو و خونه و خریداشون رو میذارن بیزارم حالا این که جای خود داره 🤢🤢🤢🤢
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
شوهر ساناز سرافراز ساناز یک میلیون فالورداره گفت داره بایه پسر مجرد ازدواج میکنه ولی کاشف به ...
چرا این وسط طاهر رو شوت نکردن بیرون و هی دارن سرش دعوا میکنن؟ طاهر هم خوشحااال. قحطی شوهره؟
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
شما مختارید ولی اطلاع رسانی امثال من باعث شد فاطمه زن اول طاهر دیده بشه ودروغهای ساناز روشن بشه خدا ...
خب که چی شوهر عتیقه اش یه گوهی خورده رفته دنبال هوسبازی بعد شما افتادی به جون اون یکی خانوم 🤨🤨 ساناز نباشه یه خر دیگه مردی که هوسباز باشه میره دیگه ! شما جای اینکارا به اون خانوم بگو جدا بشه اگه خیلی ناراحته !! یه مشت عتیقه فقط بلدن پیج بزنن بقیه رو سرگرم کنن حداقل واسه خریدن واکسن هم یکم تلاش بکنید اینهمه آدم داره میمیره 🤨🤨🤨
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400