2777
2789

ندیدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اقوام که به شوهرش خیانت میکرد

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

زن داداشم تازه عقد کرده بود روز اول بعد از عقد اومد خونمون رفت تو اتاق لباساش رو عوض کرد اومد با تاپ نشست سر سفره تاپش خیلی لختی بود همه سینه هاش کاملا مشخص بود.بیچاره بابام چقدر معذب بود

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

خودنمایی دخترا و زنها برای شوهرن ج.....ده ها

تو آرزوهام زندگی میکنم و یکی از مهم ترین آرزوهام حل شدن مشکل بابای مهربونمه 😢پس اگه براتون مقدوره یه صلوات برای سلامتی پدرمو و خانوادم بفرستین🙏 چون جز اونا کسیو ندارم بزرگترین ترسم نبودن خانوادمه😔❤

بردارشوهرم و جاریم اومدن خونمون دقیقن وسط پذیرایی خابیده بودن من نوزاد داشتم زیاد پامیشدم شیر بدم، پتوشون مثه رقص عربی تکون میخورد بعدشم رفتن حموم خیییییییییلی بدم اومد خیییلی  

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

از خواهرشوهرم بی حیا تر ندیدم شاید الان بگید مگه چیه

ولی بند لباسشو داد بابام ببنده

پشت کرد گفت لطفا برام ببند

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

واس منه خر منه احمق😭داشتم با بردارشوهرم حرف میزدم خیلی ریلکس دامن پوشیدم بعد شلوارم از زیرش کشیدم بیرون 🥲😭هیچی پیذا نبود خب دامن داشتم 

ولی اصلا تو ی عالم دیگع بودم انگار نمیدیدمش😑اونم یهو روشو کرد انور من تازه متوجه اشتباهم شدن