2777
2789

سینگل😐🔪

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

حتی ی بار مادرش بهم فحش داد

بهش اعتراض کردم گفت حق نداری چیزی بگی خوبکاری کرده اختیارداره

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍
بارهای بار ...به کرّات اتفاق افتاده البته نمیدونم این رفتارش به خاطر عشق بیش از حدیه که بهم داره یا ...

یه نمونه مثال بزن چون زده تعریفم کنید

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین

پدرشوهرم میگفت باید چادر سر کنی

یسال از عروسیمون گذشته بود رفتیم شهرستان خونشون

یروز ک میخواستیم بریم بیرون گفت چرا چادر نمیپوشی

گفتم کل لباسامو همسرم انتخاب میکنه بعدش همسرم اومد کفت چی شده باباش گفت مگه قرار نبود چادر بپوشه

همسرم گفت لباسش هیچ ایرادی نداره اونم گفت پس تقصیر توئه 😁

همسرم‌گفت مشکلی نداره نه تنگه نه کوتاه .دیگه اسم چادر نیاوردن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
چون همیشه حق میگم حتی به ضررم 

زده با مثال و نمونه توضیح بدین

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین